![]() |
PSP mastercomp
PSP MasterComp (plug-in VST, DirectX, RTAS for PC; Mac version in development) is a high fidelity stereo dynamics processor. It?s double-precision (64-bit floating point) and double-sampled (FAT - Frequency Authentication Technique) processing offers transparency even at extreme compression settings and high sample rates. It includes a wide range of controls that make it an exceptionally versatile tool for mastering compression and expansion, as well as bus processing during mixing.
Uvek mi je psp bio visoko na listi dobrih native plugova....... jedva cekam da vidim kakav je ovaj .... Pozdrav |
Re: PSP mastercomp
Quote:
|
dal sam ja lud sto mi se ne dojmi njihov eq? onaj ..glavni
|
evo, vratih se iz zajecara..
hmmm, dobre vesti :) demo vec moze da se skine sa www.pspaudioware.com a sad na spavanje.. |
Quote:
|
Pa u sustini preseti su retko dovoljni samo za sebe :)
|
koliko sam iz vrlo ogranicenog demoa mogao da cujem, nije mi se toliko svideo..
timeworks je i dalje zakon.. |
Do sada,po meni Blue Tubes Limiter je trenutno naj u native limiterima.RMS koji
se moze postici sa njim,bez izoblicenja,tesko da moze i jedan native limiter.Do njegovog pojavljivanja sam koristio Timeworks ali izlaskom Blue Tubes u verziji 2 Timeworks sam totalno zapostavio. |
koji od njih? ima ih 3..
|
Onaj iz paketa Blue Tubes 2.02
|
u tom paketu se nalaze:
- Brick Wall Peak Limiter - Master Limiter - Noise Gate / Limiter pretpostavljam da si mislio na master limiter ? |
Upravo taj.Zlo kako radi!
|
ja sam furao ovaj brickwall a pre njega vezem onaj kompresor CP2S da dignem nivo... stvarno zverska kombinacija sto se boje tice.. odlicno...
|
Quote:
Pozdrav |
ljudi, nemojte biti smesni.. uporedite i sami..
timeworks je i dalje najbolji transparentni native limiter. tacka. po meni, limiter i treba da bude transparentan, dok pre njega mozete farbati zvuk koliko vam je volja.. ovaj blue tubes mastering limiter pre svega nije limiter ! :p bez problema sam njime isao preko nule.. verovatno su zbog toga stavili i onaj brickwall koji takodje farba zvuk, pa zamislite krajnju kombinaciju.. :rolleyes: jos na ovom bt mast.lim. nema podeoka u dB, pa sam uporedjivao sa timeworks-om na otprilike istoj jacini (kod tc-a sam stavio soft mod da bi test bio sto priblizniji), ali bt distorzira i pumpa.. slobodno probajte i sami.. jedini koji moze timeworksu da pridje je sinus peakcomp.. ali je tc i dalje sampion.. |
To sam i mislio ..... :D
Hvala ..... Pozdrav |
Il sam lud il blesav ili čorav ali ja nevidim nigdje Timeworks LIMITER (na njihovom sajtu).Dajte mi to alo razbistrite:rotfl::confused::confused:
|
timeworks mastering compressor..
|
Si! To sam i mislio..!:mrgreen::banghead:
|
Je li ko od vas probao Adaptive Limiter, Logic-ov limiter. On bi trebao da radi veoma dobro. Ajde ako vas ne mrzi (Max ;) ) uporedite ga sa TimeWorks-om . Ja sam ga do sada stalno koristio za bilo sto sto radim i uvjek je bilo kako sve ok.
|
""adaptive"" limiter ? jel ima to na 5.5.1 ?
|
Ma onaj "Ad Limiter" (u Dynamics). Imas ga na svim 5-icama.
|
a tako reci :)
evo bas nesto treba da mixam ovih dana pa cu da isprobam |
jeste li probali Space Designer kao mastering reverb....mnogo dobro zvuci....
ah da...jel ima to u 5.5 :D |
E sad... :rolleyes: ........ :(
Jel imas 6 icu ili 7-cu za Maca? Mi cemo najvjerovatnije uzet 7.1 za studio. |
Quote:
|
Quote:
|
timeworks mastering compressor je limiter! :)
a sto je maximiser ja ne znan?! /?/ |
|
Evo ba? danas sam testirao ovo čudo i utisak je so-so..ni?ta extra specijalno..
|
preporucuje se sto duzi release..
|
why ?????
|
po meni, on je vise konkurencija sonalksis kompresoru, nikako ga ne bih koristio kao limiter..
|
Quote:
http://www.radio-korcula.hr/purgatorio/tw.gif |
sandrob ? was ist das ?
|
Timeworks Mastering Compressor za CREAMWARE ! :cool:
Probao sam taj Timeworksov demo na pulsaru nekada davno i ostalo mi je u secanju da je mnooogo mnogo bolje zvucao od native verzije. |
Precision Limiter.........
|
jel moze to da se proba ? :D ono za stalno i uvek...
|
Quote:
Sandro , da li je ovo moguce ...... ???? Mislim meni je native vec super i probao sam ga pored mnogo cenjenih limitera ..... i sad kao ovaj je MNOOOOGOGGOOO bolji ???/ Bice daje opet neka varijanta da je bolje ono sto nemas ..... ;) Pozdrav |
sumnjam da je bolji..
algoritam je sigurno isti, samo sto plugin pogoni cw hardware.. |
All times are GMT +1. The time now is 12:56 AM. |