![]() |
Rumski Session
Sta mislite o ovome..
Svi koji dolaze na ovaj forum i koji sviraju neki instrument (kada kazem sviraju, ne mislim na one koji imaju gitare i znaju da odsviraju Smoke On The Water:)) treba da se okupe u nekoj velikoj i dobroj prostoriji za vezbanje, recimo u Beogradu (iako sam iz NS ali kontam da je BG negde u sreedi(sredini:rolleyes:), svako donese svoje sprave i okuvamo SESSION!!! Malo da sviramo, malo da se upoznaademo i naravno nesto naucimo! Ko je za? |
Re: Rumski Session
uvek!!!
imali smo Okupljanja, ali Session bi bio odlicna ideja.... I da konacno organizujemo HR i BIH, to bi voleo |
pazi, nije problem, znam ja smoke on the water, al kako bese ide strofa... :hyper: :hyper: :rotfl: :)
|
ZA!
Mada znam da gitarista ima na pretek i da ih nece nedostajati ja se prijavljujem. Kad god da se session ugovori sigurno dolazim. Ako bude trebala neka pomoc oko organizacije tu sam. |
DEFINITIVNO ZA!!!
S obzirom da ce dr.Ru sve da nas oduva sviranjem (klavijatura), ja se prijavljujem za prckanje po Abletonu :) |
Ja cu da pevam:D
|
A ja cu da kuvam kafe :mrgreen:
|
Kakava ce to carlama da bude, hocu i ja!
|
eeeee...i ja bi....smrc :(:banghead:
|
Za!
|
ocu ja da sviram one VST gajde!!! :)))))))))) ne mogu sad da se setim kako se zovu :)
|
Quote:
|
Quote:
|
aa.. nije taj... mislim da se zove DashKnagalis... daj boze da nisam lupio.. zvuci ko 8======o :)))
|
Quote:
|
Quote:
ali.... 1. radim 2. daleko (mada nije problem, imam rodbine u Inđiji i BG) 3. radim :( a volio bih doci, inace ne propustam priliku da zasviram, bilo s kim :) nema boljeg iskustva ;) |
Ja cu da pijem onu kafu sto Ivan bude kuvao... Kad malo bolje razmislim, sacekam vas ispred, pa idemo posle na pice :)
Bole me vec usi od muzike i jedva cekam Septembar da bar 5 dana ne radim nista :) |
Quote:
|
Quote:
|
Oggy i ja smo vec imali Session u Titelu pre nekih 10-ak ili 12 godina, tako da smo vec uvezbani i mozemo da ga ponovimo (sta smo ono beshe svirali ..., a da beshe to "Smoke on the water".:bend: :D , ali sam ja svirao bass, a on gitaru.
Beshe to zestoko rasturanje.:rotfl: |
:banghead:
Prokleta skola!!! Rekao sam da necu vise, ali moram jos 8. razred da zavrsim i onda stvarno prestajem! :rotfl: @ Sigumicu Kakav bre smoke on the water, nikad ja nisam bio toliko napredan :) I, na zalost, nije pre deset, vec Bogami ima i 12 godina tome... Mislis verovatno na onu zurku u podrumu hotela? A bilo je posle i ono snimanje, a bila je i jedna zurka kod Igora u onoj staroj kuci sto se srusila i jedanput se desilo opet spontano da sam dosao na kafu popodne, a zaglavio do 5 ujutru i tada se sviralo u onom malom klubu u koji staje troje ljudi :) Ja znam sve poznate pesme: Visnjicica, Na kraj sela zuta kuca... :) |
Quote:
|
Dur-mi-toooor, Dur-mi-to-ree
A znam i Kisa pada, trava raste, ali za to moram vec da se usviram dobro :) |
@Oggy
Onda to mora da je bio "Paranoid" ili nesto tako zahtevno, sto se niko do tada nije usudjivao svirati:cool: :mrgreen:. |
Quote:
Jebote, davno to beshe. :o :confused: |
Jos uvek imas onog Strata?
|
Imam ga, ali je sad malo izlizaniji i par puta sam mu promenio zice. :)
|
Ima se- moze se?
Postao si pravi rasipnik! :) Vic: Pita uciteljica Pericu: "Sta ste imali danas za rucak?" - "Pasulj" "A juce?" - "Pasulj" "A prosle nedelje?!" - "Pasulj..." "Pa dobro Perice kako mozete stalno da jedete pasulj?!" - "Ima se- moze se" :rotfl: |
Quote:
Straca je postao deo porodice i ne prodajem ga...... ispod 1500e:rolleyes: , a sto se zica tice, kupovao sam ja to i na metar (E1,H,G) za vreme krize 90-ih, pa budzio, krpio......, jest da se malo brze istegle al prangijaju :mase: . Vi ste basisti gore prosli. Morali ste koristiti sajlu od rucne na jugu.:p :D |
Quote:
P.S.sorry nisam mogao da odolim :mrgreen: |
ja ocu da sviram bubanj na "paradise city"... ili na dont vori bi hepi
ima ovde kod mene u kraju par prostorija, mogo bi da sredim stosta |
kad spomenu vic:
Sede u kafani Saban Saulic i Saban Bajramovic i nesto caskaju.. ulazi Keba, vidi njih i kaze: - 'DE STE SHABANI! :D :D :D |
Moj brat ima vikendicu u Krcedinu na Dunavu i Shaban Saulic mu je komsija :)
Kad odem tamo, onda mu redovno vicemo: "Shabane, ulovi nam sharane!!!" Covek se smeje :) |
Nego...
Da se mi vratimo na temu. Mi?ljenja sam da bi session trebao da se odigra pred publikom jer tako stvar ima vi?e smisla. A uzgred mi je palo jo? nesto napamet. Ako do trenutka odr?avanja dotičnog sastavim svoj pokretni studio koji spremam dobrovoljno se prijavljujem da snimim svirku. Kasnije snimak mo?emo da međusobno razdelimo ili ga okačimo negde na rumskom pa ko hoće i mo?e da se zeza nek' pravi svoj mix. Čiji mix bude najgori nosi mene nizbrdo. :rotfl: |
Quote:
Moze, dobra ideja :) |
da ali bi svakako trebalo da se dogovore stvarke koje ce se svirati... a volio bih i ja... ili klavijaturu ili udaraljke na klavijaturi:dj: ...:mrgreen:
|
ma najbolje da se ne dogovaraju neke stvari nego da bude bas jam session
|
Ciji mix bude najbolji, nosi mene uzbrdo
:rotfl: |
Quote:
|
A ko ce da svira u gramofon? :rolleyes: