![]() |
Velika Pomoc Ljudima Oko Kupovine!!!
Predlozio bih da svi ljudi koji se bave ovim poslom dugo i koji su culi dosta kartica i radili dosta testova da otvore jedan topic u kome ce predstavljati zvucne kartice, od najjeftinijih do najskupljih... To dosta moze da pomogne neiskusnim na ovom forumu koji zele da kupe nesto bolje na SBLive-a.
p.s. Ja nisam jedan od iskusnih, ali sam kupio Emu1212m... |
Re: Velika Pomoc Ljudima Oko Kupovine!!!
O karticama imas bas dosta ispisanog teksta, samo se treba malo pomuciti i procitati i sve ces sto te zanima naci.
|
Evo, Zvincic i ja cemo da pisemo o CW :p
|
Quote:
ovim drugima preporucujemo CW :D |
Quote:
|
Quote:
hm...da to nije mozda ono "know your enemy" :hyper: :da: :rotfl: |
Shvatio covek prave vrednosti... :D:D:D
( ne mozete da zamislite kako se glupo osecam sto uopste, cak i iz zajebancije se stavljam na "stranu" ove ili one kartice... Kad bi vi znali kako to mene inace privatno nervira...) |
Quote:
bitno je da odradi posao, a sad, jel to EMU, CW ili Alsihad (si citao Diary of a Mixerman? :rotfl:), to je najmanje bitno :) |
Quote:
:mrgreen: Ustvari zamisljam te kao debelog zdepastog lika sa pepeljarama na ocima koji ima majicu death to CW sa zadnje strane a sa prednje long live EMU:mrgreen: |
ova stupidna tema oko cw i emu me podsjeca na oni vic kad su slonovi i misevi igrali nogomet i kad su slonovi na kraju utakmice rekli: 'izvinite ako smo se gurali', a misevi odgovorili: 'nema veze i mi smo se'. he, he :mrgreen:
naravno, oggy i zvina ce rec da je u toj prici emu slon a cw mish, ali to je vec drugi vic. :p |
A ja mislio oggy je slon a zvina mis ili....:mrgreen:
|
zvina moze da bude jedino stativa, lijeva ili desna - potpuno je svejedno :D
|
All times are GMT +1. The time now is 07:36 AM. |