![]() |
Dire Straits
Jel ima neko od njih onaj poznati instrumental sa gitarom i trajanjem od 12 i nesto minuta, jel neko zna kako se zove, bilo bi mi lakse? :oops:
|
mislis na brothers in arms ?
(ubice me neko ako sam pogresio :lol: ) |
Mozda "local hero"?? on je 12 min onako opustena
BTW "brothers in arms" nije instrumental |
Quote:
|
bdv: dire straits se pise dIRE sTRAITS :bounce2:
|
Ne znam kako se zove da me ubijete ali ako vam se da bar deo da cujem.
|
a jesi siguran da je to dire straits? da nije sam knopfler?
moga bi bit local hero. je li u drugemu dilu ubrza? i ako se ne varan, u drugemu dilu se ukjuci sax? |
A Private Investigation?
|
brothers in arms i private investigation nisu instrumentali. :?
|
A zar glas nije najlepsi instrument?
Salim se, znam da nisu, al' su po-duge stvari, sa dosta instr. delova, pa se mozda Eon zeznuo BTw. moj favorit je 'Fade to Black' sa predivnim st. guit solom |
'ebem li ga ne znam je li sam knopfler??!?!? :)
Ali stvar jeste spore au startu i kasnije se ubacuje ritam sa ubrzanjem itd. itd. ali sax, ne znam ne znam, jednostavno sam je uhvatio na trenutak i cuo da je dire straits, stvar je predobra, moram je imati :) |
Quote:
|
Eone, zaintrigirao si me, da jos malo pomoci.
|
mislis kvisko i ti fazoni :) , ne znam vise nista, to je to, melodija je takva da se moze komotno napraviti najbolji trance na svetu, ne mislim da remixujem, samo da uzivam :)
AKo nije problem mozete li postaviti delove tih nabrojanih stvari, samo da cujem :?: Odmah cu prepoznati |
ZA TRANCE? - necu ' ti kazem 8)
E, verovatno je Private Investigation. Polako, pa malo sax, pa malo brze, pa on malo nesto izrecituje, i sve to 10-tak min |
Quote:
|
Re: Dire Straits
telegraph road traje toliko dugo... al i tu ima nesto teksta
private investigation - ebem li ga.. ja imam onu sa albuma iz '88-e i tu se ne secam da je bio sax a da nisi ti mislio na Pink Floyd - shine on you crazy diamond ? :)))))))))))))))))))))))))))))))) |
Ne, sigurno nije Pink Loyd, znam koja je to stvar i jako je dobra, ova mi je za dve mrvice bolja, ajde sada mozete da uploadujete, imate attachment, samo 5 sekundi najbitnijeg dela i skontacu :)
|
1 Attachment(s)
Evo midi "private investigation",ako pomaze.
|
1 Attachment(s)
Ridge mi je poslao cd sa svim stvarima, medjutim ja sam ovu deonicu pod Sultans of swing cuo kao studijsku verziju, a i ridge kaze da je to posebna stvar.
Koja je stvar, molim vas ako neko ima da mi posalje? |
Sultans of swing fabricki nije sigurno, star je sve vreme u tempu, nema saxa....
A onaj uzorak moze biti neka ziva izvedba te pesme, ali za sad ne znam vise iz onog komada. Imam mp3 Dire Straits- Live, ali ne kod sebe, pa cu pogledati za koji dan. Ovo nije sa onog najpoznatijeg 'On The Night' koncerta |
Ovo je sa alchemy live, u ovoj verziji neam saxa ali u studijskoj koju sam ja cuo, ima i saxa i ubrzavanja. Ubrzavanje je i ovde samo nisam mogao vise da postavimzbog ogranicenosti velicine fajlova.
|
Imaju super pesme i odlicne deonice i ne slazem se sa onima koji kazu da su dosadni.Sto se mene tice,najbolja mi je Sultans of swing,pa mozda je to ta pesma,ali traje 10.56 min.
|
Quote:
Engl mi je lo?, vjerovatno sam pogre?no napisao. |
All times are GMT +1. The time now is 03:52 AM. |