Rumski Forum

Rumski Forum (http://www.rumski.com/forum/index.php)
-   Audio Software (http://www.rumski.com/forum/forumdisplay.php?f=84)
-   -   :: Reaktor 5 demo dostupan za download :: (http://www.rumski.com/forum/showthread.php?t=11714)

lesha 27-06-2005 01:56 PM

:: Reaktor 5 demo dostupan za download ::

pc verzija 46.6mb

http://www.nativeinstruments.de/uplo...5news_3_05.gif

http://www.nativeinstruments.de/index.php?reaktor4_us

puRe 27-06-2005 02:30 PM

vredi sve pare! 8)

MarkoM 28-06-2005 01:06 AM

Quote:

Originally Posted by puRe
vredi sve pare! 8)

ali bukvalno :wink:

lesha 28-06-2005 01:19 AM

svih 580$... :roll:

diviner 28-06-2005 01:20 AM

Za one koji su od vajkada imali pitanja slicna ovome: preporucite synth, efekat, ovo ili ono za elektroniku, odgovor je uvijek bio:

Reaktor !

Illiron 28-06-2005 09:04 AM

[glupo pitanje] A jel valja za hiphop? Do sad sam koristio Korg Legacy za sve, jel moze ovo da ga zameni ?[/glupo pitanje]

puRe 28-06-2005 09:43 AM

Quote:

Originally Posted by lesha
svih 580$... :roll:

ccc...a jel bolje ako kazem 200? za Komplete 2 :P

lesha 28-06-2005 09:51 AM

sad ja kao treba da se iznenadim.. :lol:

puRe 28-06-2005 10:09 AM

Quote:

Originally Posted by lesha
sad ja kao treba da se iznenadim.. :lol:

pa da... :P

zakljucak: reaktor 5 je fenomenalan.

vasko 03-08-2008 12:52 AM

Re: :: Reaktor 5 demo dostupan za download ::

a koja je tacna namena ovog programa?

u redu mozes da sastavis svoj synth,ali opet?

:rotfl::banghead::da:

lesha 03-08-2008 03:07 AM

ne vidim sta je smesno. reaktor je vrlo upotrebljiv, bar za elektroniku.

vasko 03-08-2008 10:26 AM

nije smesno,smajlije sam ubo iz zezanja

nije mi jasno koje je tacno njegovo mesto medju programima? da li mu je prevashodna namena kreiranje sopstvenih synthova i to je to?

lesha 03-08-2008 10:58 AM

Quote:

Originally Posted by vasko (Post 211996)
nije smesno,smajlije sam ubo iz zezanja

nije mi jasno koje je tacno njegovo mesto medju programima? da li mu je prevashodna namena kreiranje sopstvenih synthova i to je to?

reaktor moze biti standalone ili vsti, mozes da ih sam kreiras, kao i efekte, semplere, sekvencere itd. ili da koristis vec postojece module kojih ima zaista mnogo.

vasko 03-08-2008 11:08 AM

nisam uspeo da provalim mapiranje skrecovanja po sampleu u massive grooveboxu,ako znas na sta mislim konkretno

lesha 03-08-2008 12:08 PM

sorry, ne koristim ga

psionic 03-08-2008 01:13 PM

Meni je Reaktor jos od verzije 3 pomogao da naucim svasta o zvuku... Kasnije sam u njemu probavao teoriju iz knjiga i sada mogu da sednem za bilo koju spravu i napravim bilo sta, jer znam sta je koji parametar.

Bavim se i samogradnjom pojacala, pa mi je koristio u pokusaju da unistim pojacalo ili vidim kako radi, generisuci razlicite sinusoide - mada mu to nije namena :) Taj reaktor me je i nalozio na sintetiku i definisao manje-vise moj muzicki ukus... Sada ima i boljih programa kao Outsim SynthMaker koji izgleda kao reaktor, a moze da, kao izlazni fajl, exportuje u VST ! Verzija 5 je prilicno doterana, ali je reaktor vazda bio suvise nestabilan i CPU zahtevan da bih ga nesto preterano koristio kao VST/VSTi.

vasko 03-08-2008 02:16 PM

Quote:

Originally Posted by psionic (Post 212018)
Meni je Reaktor jos od verzije 3 pomogao da naucim svasta o zvuku... Kasnije sam u njemu probavao teoriju iz knjiga i sada mogu da sednem za bilo koju spravu i napravim bilo sta, jer znam sta je koji parametar.

Bavim se i samogradnjom pojacala, pa mi je koristio u pokusaju da unistim pojacalo ili vidim kako radi, generisuci razlicite sinusoide - mada mu to nije namena :) Taj reaktor me je i nalozio na sintetiku i definisao manje-vise moj muzicki ukus... Sada ima i boljih programa kao Outsim SynthMaker koji izgleda kao reaktor, a moze da, kao izlazni fajl, exportuje u VST ! Verzija 5 je prilicno doterana, ali je reaktor vazda bio suvise nestabilan i CPU zahtevan da bih ga nesto preterano koristio kao VST/VSTi.

znaci glavna namena je virtualni instrument? generator zvuka

silicon science 03-08-2008 04:21 PM

Quote:

Originally Posted by vasko (Post 212025)
znaci glavna namena je virtualni instrument? generator zvuka

To plus mnogo toga. U reaktoru mozes kompletno dizajnirati i bilding blokove od kojih posle sklapas te vst... Znaci dizajniras oscilator ili filter ili sta vec...:wink:

Maiv 03-08-2008 07:37 PM

Reaktor je odlican kad ti padne neka ideja koju ne mozes izvesti kroz normalan routing a ne zelis zbog toga graditi cijeli uredjaj (kao npr u synthmakeru). Jednostavno uzmes neki od njegovih modula ili ili instrumenata i modificiras ih tak kak tebi treba. Reaktor moze svasta i ne mora nuzno sluziti za izgradnju cijelih synthova. :wink:

silicon science 03-08-2008 07:41 PM

Ja obozavam njegov filter, ne znam kako se zove modul, zvuchi mega dobro, pa provlacim svasta kroz njega, a pre par meseci sam sklopio i modular:wink: super zezancija ako imas vremena. A zvuk necu ni komentarisati, poslusajte samo Massive sint, koji je u Reaktoru "napravljen".:) Zvuci kao Virus sint, a poneki zvuk cak i bolje.

Maiv 03-08-2008 07:48 PM

Meni je massive jedan od najkoristenijih synthova:wink:.

Reaktor definitivno nije za ljude kojima treba na brzinu dobar synth patch, za njega treba vremena...

vasko 03-08-2008 09:18 PM

el pricate o massive vst synthu ili o massive 1.1 grooveboxu u reaktoru posto su oba NI?

silicon science 03-08-2008 11:28 PM

Quote:

Originally Posted by vasko (Post 212067)
el pricate o massive vst synthu ili o massive 1.1 grooveboxu u reaktoru posto su oba NI?

Massive vst sint

vasko 04-08-2008 12:19 AM

pa kako niko ne koristi massive groovebox u reaktoru jebem mu misa?

da podeli iskustva malo

All times are GMT +1. The time now is 08:23 PM.