![]() |
:: Reaktor 5 demo dostupan za download ::
|
vredi sve pare! 8)
|
Quote:
|
svih 580$... :roll:
|
Za one koji su od vajkada imali pitanja slicna ovome: preporucite synth, efekat, ovo ili ono za elektroniku, odgovor je uvijek bio:
Reaktor ! |
[glupo pitanje] A jel valja za hiphop? Do sad sam koristio Korg Legacy za sve, jel moze ovo da ga zameni ?[/glupo pitanje]
|
Quote:
|
sad ja kao treba da se iznenadim.. :lol:
|
Quote:
zakljucak: reaktor 5 je fenomenalan. |
Re: :: Reaktor 5 demo dostupan za download ::
a koja je tacna namena ovog programa?
u redu mozes da sastavis svoj synth,ali opet? :rotfl::banghead::da: |
ne vidim sta je smesno. reaktor je vrlo upotrebljiv, bar za elektroniku.
|
nije smesno,smajlije sam ubo iz zezanja
nije mi jasno koje je tacno njegovo mesto medju programima? da li mu je prevashodna namena kreiranje sopstvenih synthova i to je to? |
Quote:
|
nisam uspeo da provalim mapiranje skrecovanja po sampleu u massive grooveboxu,ako znas na sta mislim konkretno
|
sorry, ne koristim ga
|
Meni je Reaktor jos od verzije 3 pomogao da naucim svasta o zvuku... Kasnije sam u njemu probavao teoriju iz knjiga i sada mogu da sednem za bilo koju spravu i napravim bilo sta, jer znam sta je koji parametar.
Bavim se i samogradnjom pojacala, pa mi je koristio u pokusaju da unistim pojacalo ili vidim kako radi, generisuci razlicite sinusoide - mada mu to nije namena :) Taj reaktor me je i nalozio na sintetiku i definisao manje-vise moj muzicki ukus... Sada ima i boljih programa kao Outsim SynthMaker koji izgleda kao reaktor, a moze da, kao izlazni fajl, exportuje u VST ! Verzija 5 je prilicno doterana, ali je reaktor vazda bio suvise nestabilan i CPU zahtevan da bih ga nesto preterano koristio kao VST/VSTi. |
Quote:
znaci glavna namena je virtualni instrument? generator zvuka |
Quote:
|
Reaktor je odlican kad ti padne neka ideja koju ne mozes izvesti kroz normalan routing a ne zelis zbog toga graditi cijeli uredjaj (kao npr u synthmakeru). Jednostavno uzmes neki od njegovih modula ili ili instrumenata i modificiras ih tak kak tebi treba. Reaktor moze svasta i ne mora nuzno sluziti za izgradnju cijelih synthova. :wink:
|
Ja obozavam njegov filter, ne znam kako se zove modul, zvuchi mega dobro, pa provlacim svasta kroz njega, a pre par meseci sam sklopio i modular:wink: super zezancija ako imas vremena. A zvuk necu ni komentarisati, poslusajte samo Massive sint, koji je u Reaktoru "napravljen".:) Zvuci kao Virus sint, a poneki zvuk cak i bolje.
|
Meni je massive jedan od najkoristenijih synthova:wink:.
Reaktor definitivno nije za ljude kojima treba na brzinu dobar synth patch, za njega treba vremena... |
el pricate o massive vst synthu ili o massive 1.1 grooveboxu u reaktoru posto su oba NI?
|
Quote:
|
pa kako niko ne koristi massive groovebox u reaktoru jebem mu misa?
da podeli iskustva malo |
All times are GMT +1. The time now is 08:23 PM. |