![]() |
FRUITY LOOPS PROBLEM HITNO!!!!
Kad ukljucim Fruity, ucitam bilo koju stvar i pustim play ne cuje se nista. Pise sam "waiting for input"?????
Sta je bre ovo. Nece da pusti nista. |
sjedi i napisi koje i kakve si instrumente (semplove) koristio ili mozda VST da li si nesto brisao, pomjerao u medjuvremenu malo dublje opisi probl.?
pozzzzzzzz |
Koristio sam zadnjih par dana neki trip VST-i koji sam skinuo sa nekog budj sajta. VSTI je u fazonu da pravi randomizirane noizeve. On mi je prilicno problema pravio (iskljucivao se Fruity zbog njega). Sada kad kliknem na preview nekog wav sempla u Fruitijevom browseru cujem zvuk ali kad ga ubacim u neki kanal i pustim ne cuje se nista.
U desnom gornjem uglu mi samo sitno pishe waiting for input. |
Reinstalacija .....dragi moj Watsone .......
Pozdrav |
Quote:
napravi ovako: uzmi dll od syntha za koji mislis da ti pravi probleme i makni ga iz vst foldera, ucitaj ponovo fruity projekt i vidi da li ces sad moci nesto napraviti... |
Meni se znalo sli?no desiti kada sam svojedobno koristio FL 4.
Kolko se sje?am problem je bio u pojedina?nim zvukovima koji su radili probleme kad bi ih u?itao. Zvuka ili nije bilo, ili bi ponegdje bio katastrofalan. Songove ve? uradjene za primjere u FLu isto nisam mogao u?itati. Ma reinstaliraj u slu?aju da ti je prije radilo u redu, ne gubi? ama ba? ni?ta osim par minuta. :D Il ru?no makni sve ?to si ubacio u njega, ali bolje reinstaliraj pa ?e se sve vratiti na default FL zvukove. Ali to su ti ljudi ionako ve? rekli.. :lol: |
A probaj ovo: Idi na Start>All programs>FL Studio>Advanced>Reset settings
|
Re: FRUITY LOOPS PROBLEM HITNO!!!!
skini andy wax tutorijal odgledaj par puta,upali qbase i nastavi tamo gde si stao .Veruj mi fl studio je krs ali ozbiljno:rotfl::):rotfl::rolleyes:
|
Quote:
|
Quote:
|
urh...pa ima dugme sa strane koje si aktivirao...imaš opciju da play ne kreće dok ne dobije midi input...deaktiviraj dugmence iznad kojeg je klavijturic ai ispod piše wait :) i nemaš frke...nije ni do kojog VSTi ja niti bilo šta...prosto opcija koju si aktivirao
|
Quote:
Nastavljamo da odgovaramo na post iz 2005 - problem mora biti resen :banghead::rotfl: |
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 04:48 PM. |