![]() |
Manuals.....
|
hvala :)
|
Hvala i od mene. :)
|
thanX :)
|
Nema na cemu :wink:
Ja sam samo preleteo preko ovih knjiga, danas sam naleteo na ovaj sajt pa rekoh o'ma da podelim sa ostalim forumasima! Cini mi se da ima zanimljivih stvari... |
Link je stvarno odlican, cak ima i mp3 vjezbe-gimnastiku za ucenje pjevanja. Ko zna mozda uz to i propjevam malo bolje.
Da li je neko vec skinuo file "Production-Mixing-Mastering With Waves Book.pdf", o cemu se konkretno govori? Ima preko 200 MB, a ja skidam modemom, pa nikad docekat. |
Quote:
uz knjigu dolazi i cd sa primjerima ako ne koristis wavese, ne muci se sa skidanjem ;) |
Koristim waves samo sigurno naopako. :)
|
....a na sajtu koji je predlozio user "Color" moze se naci i link ka sledecem - http://www.berkleeshares.com
Gomila raznih tutorijala !! |
Re: Manuals.....
Quote:
Uhhhhhhhhh, doooooobar :P |
odlicni su vam ovi sajtovi samo tako nastavite
music is the only the best thing in the whole wide world:rotfl: |
Nevezano za to ?to je "plemenito" od njega...
Da li se ja varam ili je tip ladno stavio na svoj sajt gde je potpisan imenom i prezimenom knjige za download? To je potpuno novi domet ljudske gluposti. Ne znam kako Italija stoji ?to se tiče zakona, pa da li autori mogu da ga tu?e i koliko im je to jednostavno. Ne?to sumnjam da da David Gibson nema ni?ta protiv da mu downloaduju knjigu for free. Sledeće je da će neko jo? gluplji podići piratski sajt sa programima i na njemu postaviti svoj broj telefona i kućnu adresu. :D |
I ovde ima ponesto -
http://www.theprojectstudiohandbook.com |
hvala za link.
|
Ovaj sa italijanom je zlo, ladno mogu da downloadujem sve knjige.
Lik je genije,odlicno. |
Fakat genijalno:)
Hvala ljudi! |
Quote:
auuuu....kakav krele.....vjerojatno che nakon ovoga u chabar???:hyper: |
All times are GMT +1. The time now is 12:13 AM. |