![]() |
Tamburica
Ima li netko od kolega dobro sempliranu tamburicu, treba mi hitno :(
Unaprijed zahvala |
Ajde daj mi mail, poslacu ti tritonov sempl koji je odlican, samo ti treba awave da ga konvertujes u koji vec zelis format
|
uuuuuuuuuu covjece, pa za Triton (extreme) mi i treba.
A sta mi radis saxofonista Big thx |
Gdje si nestao?
|
Ma gledao sam neki film na DVD (hunted, sranje je)
EVO SALJEM, A TI JAVI KAKVI SU UTISCI |
Skidao sam sa audiofarm neki sound set oriental i balkan zvuci.
Ima svega stvarno dobre stvari, ali nema tamburica... Ovo ostalo je ok |
Ajd proveri mail :wink:
|
Stiglo, taman ti pisem e-mail zahvale!
:D :D :D |
Imam par boja sa Akai , ali su prevelike za poslati na mail ako 30 MB .
Sta da radim ? |
I, kakva je farba?
:wink: |
Ja sam prije par godina uradio dvije sf-2. banke sa usemplovanim primom, i bass-primom. To mi je negdje na cdima, ali ako zatreba potra?i?u.. Samo javi jesi li na?ao.
|
Upotrebljiva je, mada ipak malo posirova. Ali, ima Extreme dobrih insert efekata, upegla se dobro zvuk.
je li ovo sound dosao uz klavijaturu, ili naknadno ubacen? Cini mi se da je i ono prim. |
Quote:
Jel mozes da pronadjes te semplove bas bi mi trebali da radim neku starogradsku muziku. Ti reci sta ti treba za uzvrat. nema problema. Imam 500 mb server pa mozemo onda fajlove po 250mb ako bude trebalo toliko prostora. Serveri su Unix-ovi. Javi mi samo ovde da znam da ih imas kako bih mogao da ti dam username i password da upload-ujes. Ljudi ako neko jos ima neke semplove dobre tamburica hitno su mi potrebne. Hvala unapred. :) :D |
Daj email na koji da ti ?aljem PRIM i BASPRIM. Pravio sam ih za svoje potrebe, ali mislim da ?e ti se dopasti, ?isto su usnimane, na?timane u editoru... jako su prirodne! Jel mo?e da ti ?aljem .nki fajk za kontakt?
Mo?e? se javiti na moj email: talino@gmail.com talino@verat.net |
Quote:
Nisam imao toliko vremena ovih dana, ali moram da sednem i da snimim to sve. Hvala jos jednom |
All times are GMT +1. The time now is 01:49 AM. |