Rumski Forum

Rumski Forum (http://www.rumski.com/forum/index.php)
-   Promocija radova (http://www.rumski.com/forum/forumdisplay.php?f=94)
-   -   HOLOGRAM (http://www.rumski.com/forum/showthread.php?t=10605)

David 24-02-2005 09:26 PM

HOLOGRAM

Novi sam ovde na forumu (o kojem sam ?uo sve najbolje) pa ?u re?i par rije?i o svom bandu ...
Splitska grupa Hologram postoji 2 godine , sviramo malo ?e??i rock , i uz repertoar sastavljen uglavnom od pjesama grupa Whitesnake , Deep Purple , Van Halen , Toto , Extreme , Uriah Heep , Bon Jovi i mnogih drugih , sviramo i svoje autorske pjesme , imamo ih 19 komada , i uvijek ih ubacimo par ...

Grupu ?ine :
Branko Gra?o (Koplje) - bubnjevi , glavni i prate?i vokal
Jo?ko Baki? - bass , klavijature , glavni i prate?i vokal
Filip Medi? - klavijature , glavni i prate?i vokal
Kli?kini? Domagoj - gitara , klavijature , glavni i prate?i vokal
Darko Grubi?i? - gitara , bass , glavni i prate?i vokal

Mo?da je zanimljivo re?i da je razlika izme?u najmla?eg i najstarijeg ?lana banda 25 godina !
Nije nas ubila neka ?iva koncertna aktivnost , u protekle 2 godine nastupali smo svega 10 puta , dijelom zbog obaveza u drugim bandovima (svi za ?ivot zara?ujemo sviraju?i po raznim bandovima i sa popularnim hrvatskim pjeva?ima) , a dijelom zbog nedostatka prostora za koncerte u ju?nim krajevima . Trenutno smo u fazi tra?enja izdava?a za na? "album"

ANITA 25-02-2005 12:36 AM

Dragi Davide! :D
Predlazem da poruku prebacis (ponovno napises) pod promociju radova, pa onda ako ces zeljeti das nam i link do tvojih stvari (moze i sa drugog foruma link ako radi).

Anita

David 25-02-2005 12:57 AM

Zna? ?ta , ovo mi je sve novo , logira sam se prije nekoliko dana i tek sam ve?eras na?a di se otvara novi topic , nemoj me sad odma ?init da se pribacujem , daj mi par dana da se malo uhodam u sve ovo . Reka san ti da sam ja jako spor u ovim kompjuterskim stvarima , ali prebaci?u , obe?ajem . A link sa onog drugog foruma ne radi , jer su bili kratki sa slobodnim prostorom , pa su mi obrisali link , ali su rekli da ?e stavit opet , ?im bude malo mjesta ...
Pozdravljam tebe i ostale ?lanove foruma :wink:

zvincic 25-02-2005 01:19 AM

Quote:

Originally Posted by David
Zna? ?ta , ovo mi je sve novo , logira sam se prije nekoliko dana i tek sam ve?eras na?a di se otvara novi topic , nemoj me sad odma ?init da se pribacujem , daj mi par dana da se malo uhodam u sve ovo . Reka san ti da sam ja jako spor u ovim kompjuterskim stvarima , ali prebaci?u , obe?ajem . A link sa onog drugog foruma ne radi , jer su bili kratki sa slobodnim prostorom , pa su mi obrisali link , ali su rekli da ?e stavit opet , ?im bude malo mjesta ...

mogao bi meni dobaciti onaj demo pa ga ja stavim ;)
imam oko 500 mb prostora...i dosta bandwidtha ;)

Pedja 25-02-2005 01:20 AM

Quote:

i mi tebe pozdravljamo :D
DOBRODOSLICA :wink:

David 25-02-2005 01:28 AM

Aj' dobaci?u ti ili poslat po Darku , unaprijed se zahvaljujem :wink:

zvincic 25-02-2005 01:30 AM

Quote:

Aj' dobaci?u ti ili poslat po Darku , unaprijed se zahvaljujem :wink:

nema frke ;)

dr.Ru 25-02-2005 09:35 AM

Dobrodosao :!:
secam se, ..... ja sam emotivno vezan za Deep Purple... cak i sad bi znao vecinu pesama da odsviram, koliko smo ih ranije svirali :D

bumbar 25-02-2005 09:49 AM

xxxx

David 25-02-2005 09:57 AM

A valjda ja patim od sindroma Petra Pana , to je glazba uz koju sam odrastao , pa sam jo? emocionalno vezan uz nju , dnas slu?am neke druge stvari , ali to nisam u stanju svirat , a ni pivat ... :D :wink:

ANITA 25-02-2005 03:57 PM

Ma, Petar pan je super! Znak da smo duhovno zdravi i da nismo ostavili djecu (u sebi) na cjedilu i negdje u proslosti vec su integrirani u nasu odraslu osobnost. :D

Ja samo moram reci da sam se jako ugodno iznenadila Davidovim stvarima!

Zesce od Deep Purple-a.... (eh, Deep Purple... -gdje je onaj sneni smilic), a vokal je ludilo! Necu sad dalje...

Nocni 25-02-2005 04:21 PM

Dobrodosao!
p.s.
Je l' ono bilo neke price da ce gostovati i John Lord na forumu :wink:

zvincic 25-02-2005 04:24 PM

Quote:

Originally Posted by Nocni
Dobrodosao!
p.s.
Je l' ono bilo neke price da ce gostovati i John Lord na forumu :wink:

ja sam nedavno vidio Lorda u Splitu :lol:

jedan koncert (Dani Fjake)....i covjek koji je radio na monitorima....isti Lord, majke mi :)

David 25-02-2005 06:53 PM

Hvala svima na lipin ri?ima , a posebno "staroj" prijateljici Aniti , iako malo pretjeruje sa pohvalama , ali ona to namjerno da meni bude neugodno ...

Gulanfer 08-03-2005 11:41 AM

A gde moze da se cuje nesto od Holograma ? Link ?

David 08-03-2005 10:47 PM

Moram dat Zvincicu da uploadira to negdi , pa ?u vas obavijestit , ja sa kompjuterima i nisam ba? neki dobar prijatelj ...

David 26-03-2005 02:23 PM

Negdi je zapelo , dao sam Zvincicu ve? odavno cd da ga uploadira , valjda ?e on to ovih dana prebacit ...

David 26-04-2005 02:19 AM

Evo , nakon duge i te?ke bolesti ipak jedan dio materijala (dodu?e neizmiksanog) je do?ao u mogu?nost da ga se downloadira ...

http://zvina.hg-host.info/hologram

Nadam se da ?e vam se svidit ...

David 04-05-2005 11:46 PM

Je li mogu?e da niko nije poslu?ao ni?ta od ovoga ?

Gulanfer 05-05-2005 12:49 PM

80?s ???? meni bar tako zvuci !

David 05-05-2005 04:27 PM

Pa i bila je ideja da zvu?i prili?no osamdeseta?ki ...

sille 05-05-2005 06:56 PM

Quote:

Pa i bila je ideja da zvu?i prili?no osamdeseta?ki ...

Mene ovo (na momente)neodoljivo podseca na "Osmi putnik",narocito gitare.
Jel postoji neka veza izmedju ta dva benda?

Inace mi se svidja,jako slusljivo(moj komentar je cisto kao slusalac,posto o produkciji i drugim stvarima pojma nemam).

P.S.preslusao sam samo nekoliko kracih pesama,sad skidam ostale.

David 05-05-2005 08:43 PM

Jedina veza izme?u Holograma i Osmog putnika je ?to smo odrasli na istoj glazbi , i ?to se me?usobno poznajemo , a mislim da je glazba samo na prvi pogled sli?na . Njihove su pjesme ipak jednostavnije i lak?e ulaze u uho , osim toga pola mojih pjesama su instrumentali :)

sille 05-05-2005 10:48 PM

A sto ti je stvar "Stranac" samo 53k?
Sad sam preslusao sve.Ima tu svega "Filigran" me podseca na "Stjene"?!?
Sto vise slusam sve mi se vise dopada.Moj favorit je "Kraj"gitare su bas onako kako ja volim.

David 06-05-2005 12:05 AM

Te stvari je uploadirao Zvincic , ja nisam imao prostora za to , a za?to ta ima samo 53 kb ne znam , pretpostavljam da ?e on zavr?iti upload jednog dana ... :)

Pjesma "Kraj" nije moja , napisao je Frank Stallone , brat popularnog Ramba , i bila je u filmu "Staying Alive" (nastavak Groznice subotnje ve?eri) meni se svidila energija pjesme , malo sam je prearan?irao da bude jo? malo ?e??a i napisao svoj text . Pjesma "No?" je tako?er iz istog filma , i nju sam prili?no prekrojio , a uz njih dvije nije moja ni "Samo me ?vrsto stisni za ruku" . Tu pjesmu je izvodio "Big Blue" sa Goranom Karanom , ali pjesmu je napisao prijatelj s kojim smo istu pjesmu svirali puno prije "Big blue" , ali kad se band raspao , on je prodao pjesmu Karanu ...

Zanimljivo je da te "Filigran" podsje?a ba? na Stijene , svirao sam davne 1988. godine u Stijenama ...

sille 06-05-2005 12:39 AM

Da,da,da,sve vreme mi je bila poznata melodija,ali nisam znao odakle pa
rek'o mozda me samo asocira na nesto.Pa da i "Kraj" i "Noc" imaju nekako slicnu atmosferu.Preludij mi isto dobro zvuci jesi to zavrsio?Bas bi voleo cuti kako si to uradio.

P.S.Ah, "Stijene",kako sam se samo "trovao" sa "Jedanaest i petnaest"
albumom.

David 06-05-2005 08:03 AM

"Preludij" je ustvari uvod u "Samo me ?vrsto stisni za ruku" , sve ove pjesme treba? poredati po brojevima i maknuti pauzu izme?u pjesama na audio CD-u i dobi?e? cjelinu , tako je snimljeno , pjesme se pretapaju iz jedne u drugu , zami?ljeno je sve kao jedna velika cjelina , ima ih sve skupa 19 , trebao bi ih Zvincic uploadirati do kraja ...

"Jedanaest i petnaest" je zbilja daleko najbolje ?to su Stijene ikad napravile , na?alost ja sam puno kasnije do?ao u band , tad je Maja Blagdan bila nova u bandu , ba? nakon ?to je Vesna Ivi? oti?la ...

labrys 08-01-2007 03:27 AM

Re: HOLOGRAM

Quote:

Originally Posted by sille
Mene ovo (na momente)neodoljivo podseca na "Osmi putnik",narocito gitare.
Jel postoji neka veza izmedju ta dva benda?

Inace mi se svidja,jako slusljivo(moj komentar je cisto kao slusalac,posto o produkciji i drugim stvarima pojma nemam).

P.S.preslusao sam samo nekoliko kracih pesama,sad skidam ostale.

mislim da je david ostarija 30 god kad je ovo procita.

All times are GMT +1. The time now is 09:47 PM.