![]() |
BEST of VLADO....
Dobrodo?lica i od mene, Vlado!
Nazalost, nisam upucena u tvoju glazbu, stoga bi zamolila clanove ili tebe direktno da mi preporucis desetak (ili vise) svojih pjesama koje smatras svojim najboljim djelima... moze i sa raznih aspekata (npr. najbolje produkcijski, aranzmanski, kompozicijski ili sl.)...... a ja cu ih probati naci i negdje skinuti. Hvala p.s. Iskopirah ovo sa teme dobrodoslica da ne ostane moj upit zanemaren. :wink: |
Cao Anita
1.album "Navika" 2.album "Zena bez imena" Nazalost(u ovom slucaju tebi je ok)imas da skines svuda po netu. Smrt piratima po sistemu Jovanka Orleanka :)) pozz |
Ovdje ima jedna recenzija Vladinog zadnjeg albuma. Inace domace glazbene kriticare puno ne obozavam, jer uglavnom su obicni "mrgudi". Ali ova mi je sasvim ok.
http://www.netplugged.com/recenzija.asp?ID=103 |
Preporuka za Anitu
1. Put do srca tvog (Navika) 2. Lagala bi me (Mico i Marko); Vladova pjesma koju je radio za neke svoje rodjake, cini mi se. Nezapazeno proshla na Skalama prije 5-6 godina a VRH! je 3. Lazljiva (Navika); shteta shto vishe ne idesh u ovom fazonu Oko tih nezapazenih i kvalitetnih pjesama bi valjalo pokrenut poseban thread. |
Vlado...ukoliko nadjes vremena, poslusaj Anitine orkestracije. Neces pogrijesiti.
http://www.rumski.com/forum/viewtopi...sc&start=0 |
E ona "2-12-nocna-256" je vrhunska stvar!
|
Anita, poslusao, ultra-mega-giga sam prijtno iznenadjen. Stvarno ovdje ima divnog svijeta :))
Samo naprijed, mnogo si talentovana. Mislim da bi ti film(muzika)veoma dobro isao od ruke. Super, super... |
Ljudi, hvala! :D
BTW, nasla sam link (diviner ustvari) pa cu danas poslusati Vladine pjesme! Bas se veselim tome... |
Vlado je negdje spomenuo da se bori protiv piratstva! Zanima me na koji nacin se mozemo boriti protiv piratstva uopce? :!:
Sto se mene tice jedini nacin je OSVIJESTITI ljude da ne-kupnjom originalnog cd-a ustvari ONEMOGUCAVAJU glazbenika da na taj nacin ostvari neki uspijeh (prodajom cd-a) i tko zna, mozda ponekad ni ne izda 2 album radi lose prodaje prvog, npr. Ljudi ipak mnogo "pogresaka" rade iz cistog neznanja..... ne-razmisljanja, nesvjesnosti.... a onda tek radi indiferentnosti, nemara... Da li ima smisla direktno se obratiti ljudima u knjizici ili na samom cd-u (snimiti tekst ZAHVALE sto su kupili original i nesto jos pametnog reci..)? Vlado, sto si isprobao i sto daje/ne daje rezultat? |
jedini nacin borbe protiv piratstva je ponudit kvalitet i normalnu cijenu.
|
ka san ja bi mulac, bi bi lipo posa u robnu kucu u korculi i od djeparca kupi 4-5 albumi bez problema. aj ti danas kupi 4-5 cedei?!
|
Quote:
Sto se tice pirata po ulicama, to se moze rastjerati ako hoce u jednom danu. Nego ako neko u trgovini prodaje to, to je problem, neka mu ih oduzmu, kazne ga primjereno i traze racun di ih je kupio, pa se onda posjeti i "dobavljaca", gotova stvar. Nema nista od tepanja i apeliranja na svijest prodavacima i kupcima. Tih 8 ili 10 ? ne bi bio nikakav strasan udar na dzep potrosaca, prodavaci bi imali istu ako ne i vecu zaradu, a oni koji se bave muzikom bi napokon imali neke koristi od tog posla. Koliko vidim danasnji izvodjaci zive uglavnom samo od nastupa, zasto ako su vec napravili nesto komercijalno, ne bi bili "dobri" u startu samim izdavanjem albuma, a nastupi naravno neka i dalje donose svoje. |
All times are GMT +1. The time now is 05:01 AM. |