![]() |
Chudo!
|
dobro izgleda a jos bolje zvuci, valjalo bi kupiti :)
|
Quote:
|
Pa ovo je FENOMENALNO, jos je VST a ne sampler. Ne mogu da verujem. :shock:
Odakle si cuo za ovo cudo? |
Quote:
btw.imas tamo i totalno funkcionalni demo-trial verziju od nekih 35 mb... |
ja to ne smem da skinem jer je gotovo onda, sescu u auto i pravac trgovina :lol:
|
auuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu, al je doooobroooooooo :!: :!: :!:
|
jeste dobro, ali jos uvek to nije to...
|
Ja imam neki Syn-ful, ali nije demo... :cry:
|
Quote:
|
Dobro ima tu neke razlike sad...
Auto jo? ne ide na vodu, a softveri idu na H2O! :mrgreen: |
ja imam originalni golf 2 , ovaj VST mi se sve vise svidja
|
Mijenjam originalni Cubase za originalni Golf 2! Pa... :lol: :lol: :lol:
|
moze 3 originalna UAD Studio pack-a + Acoustic panel za Golfa 2
|
844+
844+ 844+ 325= ------- 2857 EUR Mnogo ti dobar taj Golf!?! :D |
Da si rekao jedan Studio PAK + dva Project PAK-a mozda bi se i dogovorili (a tebi bi radilo isto!!!) . . . :lol:
|
odosmo u OT, ali moram da kazem, ne razmisljas dobro, ja cu ova dva viska softvera jos prodati i kupiti sebi TC powercore :wink: , cisti menadzment :shock:
|
Da... Cuo sam da kad provuces napajanje sporeta kroz DSP skuvana jela budu mnogo ukusnija!!! :lol:
(a cisto da tolika DSP snaga ne bude bacena) |
...to se zove zacin :) a DSP koristim vise za potrosni materijal :lol:
|
Quote:
ima svega oko desetak farbi, koje su, usput da ka?em, i nekako ra?timovane. Ima li neko ovaj program, da mi ka?e u ?emu je vic. :oops: |
synful 2.0 je perverzno dobar :P
|
Quote:
|
Quote:
|
...hm...neznam sta da mislim, cuo sam demo, mada na nekim stranim forumima i kojekakvim budzacima ljudi mu zameraju na ne bas kvalitetnom zvuku. ja ga jos nisam "kupio" a jedva cekam uprkos kritikama...
|
...ljudi...ako sam lud reci te mi slobodno, evo hm...kupio sam ga i probao. meni ovo zvuci prljavo i skroz bez veze...neeegooo jel neko probao vapor-a, e to mi zvuci mloogo lepo...btw jel neko probao sonik synth 2, mislim valja li sta posto ga nemam, mislim treba li ga kupovati :D
|
Quote:
|
Izdala je sveta vodica taj Synful 2.0, demo pesmice zvuce super, cak neverovatno dobro za tako malo podataka (40Mb)!! Evo upravo ga skidam pa da vidimo cime imaju da se pohvale...
Do sada me je jedino Real Guitar odusevio sto se tice odnosa velicine programa i kvaliteta zvuka... A Vapor je OK, mada nije los ni Ultra Focus, malo glomazan ali je bas dirty, cista hard electronica.... :twisted: |
Quote:
|
prljav, rastimovan, los sound. TEEEESKO sranje. Rekoh da je prljav?
P.S. los sound, rastimovan i da ne zaboravim : SRANJE!!!! |
Izgleda da ipak nisam nabavio neku batal-verziju, nego ispravnu. :lol:
Ali stvarno zvu?i... ma, dobro je za horor. :twisted: |
Quote:
Naprotiv , odlican je , a to sto kazes prljavo se podesavanja u njemu , mozes mu skinuti sve sumove koji kao imitiraju gudalo kod gudaca .. Instrument je odlican |
Slozio bih se sa mojim velikim prijateljem Ivanom! Cesto ljudi rezonuju na slican nacin i kod drugih instrumenata, a ne samo ovde jer jednostavno ne poznaju mogucnosti i olako ocenjuju stvari. Jednom prilikom je i Sandro rekao kako cak i losiji zvuk zna dobro da legne u stvari, a to je teska istina! Samo treba znati kako...8)
|
Ok, igra?u se malo s njim.
|
All times are GMT +1. The time now is 12:21 AM. |