![]() |
Fire In My Soul
Konacno evo i jedne moje pesmice. Mozete je cuti ovde:
http://www.streamload.com/purator003/avax/ Radi se o jednoj Trance komercijalnoj pesmi, bar bih ja tako rekao. Slobodno napisite sta god mislite da je lose, jer to mi je najbitnije. A ako se nadje nesto za pohvalu.... Tim bolje! :wink: |
Dobro je kume..bruka!!!!! samo da je uvod malo duzi bez bubnja...BRUKA!!!
|
Mogu samo da kazem MENI SE SVIDJA :wink:
Quote:
|
To znaci toliko dobro da je bruka :) da ne kazem drugacije DO JAJA RECIMO :oops: :D
|
bravo, avax 8)
kroz koji efekt si provuka glas? |
Quote:
@Avax Sad i tebe da pitam, mogu li ovaj buduci HIT :wink: :) da pustim kod mene na radiju, da ga cuje malo siri krug ljudi (jedno 20000 usiju :) ) ? Odlicno je uradjeno sto se tice tehnicke strane, a s muzicke strane ima sve predispozicije da bude hit (do sad sam se retko kad prevario u proceni). Na prvo slusanje mi se svidelo! |
Odlicno! Svidja mi se... Cuo sam jos toga, AvaX ima jos dobrih stvari...
|
Drago mi je da za sada imam pozitivnu ocenu.
@Sandrob: -Da budem iskren, ne znam sta sam sve radio sa glasom. Jedno je sigurno: Antares Auto Tune i neki Compressor (ili vise njih) koji mi se u momentu najvise dopadne.Nista konkretnije ti ne mogu reci, jer ni sam vise ne znam. @Pedja: -Hvala za ono "hit pesma".Naravno da mozes da je emitujes.Ne znam na kom radiju radis, ali verovatno ne prijavljujete emitovanje SOKOJ-u.To niko i ne radi osim par drzavnih stanica.Ipak, ova pesma je registrovana, pa ako to nesto menja... Ma samo je ti pusti, bas me zanima kakva bi bila reakcija vece populacije. @Pocetnik -Ima li neka izdavacka kuca u Svedskoj koja bi ovakvu muziku izdala? :lol: Hvala jos jednom za kritike. |
Quote:
|
evo, ja cu zavrtit i na svomu radiju, samo ti od kinte nema nista :roll:
|
All times are GMT +1. The time now is 06:14 PM. |