![]() |
David Guetta Masterclass
|
Re: David Guetta Masterclass
Quote:
Tri sounda (ali dobra) mogu da zvuce jako veliki ako su groove i melodija dobri! Znaci nije majmun (kao sto svi misle)... Ono sto je on uradio do sad nije mala stvar !! |
A ko moze da misli da je bilo ko, ko je medju najboljima u svetu ( pa cak i zemlji) u BILO CEMU, majmun?
Vrlo cenim rad tog guette, iako takvu muziku ne slusam, ali mislim da se ovaj tip posteno naznojio onoliko godina da bi bio tu gde jeste. |
Dark, ovo je posao u kojem je lik producent 'da djelu'. Barem u ovom poslu to nije vi?e neko ko se samo pojavljuje na labeli albuma. I kod nas neko : komponuje, aran?ira, snima, dorađuje, miksa, masterizuje, ... , ...
Ovdje vidim stručnjaka za ovu vrstu posla koji zna znanje. Smijem se kladiti da, kada bi ga zaposlili u nekoj izdavačkoj kući da vodi odsijek ovakve muzike, da bi bio vrhunski producent. A isto je, valahi, ko u muzici : nije svako ko za sebe ka?e da je pjevać - pjevač, svirač, kompozitor, aran?er, ... Ja ovo ne pratim, a i ne sjeda mi ukupan zvuk, kao ni ideje, jer imam svoje mi?ljenje o 'razdra?ujućim' frekvencijama i količinama zvučne energije/uvu (organizmu). Ali, i opet 'ali', svaka roba ima svoga kupca. Za potro?ačku muziku (čitaj : industriju za proizvodnju i prodaju muzičkih oblika), dokle god ima kupaca, biće i ovakvih proizvoda, a i tumačenja pripadnosti muzičkoj umjetnosti. |
Daleko od toga da ovaj covek nema znanje, cak sta vise jedan je od retkih koji znaju nesto.
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
Quote:
<iframe width="640" height="360" src="//www.youtube.com/embed/ylSOzDCLSvg?feature=player_detailpage" frameborder="0" allowfullscreen></iframe> |
hahahahahha umirem na luna park hahahahah!!!
:D ljudi Electro-House muzika je broj jedan u svetu, tako brzo je preuzelaa svee, razvila se vrhunski!! energijaaaa broj 1 !! |
|
Ipak se ne?to nauči i pored toga ?to ti svaku pesmu radi ghost producer. :D
|
All times are GMT +1. The time now is 09:48 PM. |