![]() |
Zimske gume Novi Sad
Treba da kupim par zimskih guma (pozeljno marke semperit, jer su mi dve zadnje takodje semperit).
E o cemu se radi. Nasao sam na kup-prod, lika koji prodajeNOVE Semperitove gume 205/55/r16 za 60e po komadu, sto je veoma povoljno (u radnji su oko 11-12000), medjutim rizicno mi je da ih narucim kurirom, jer ne znam da nisu mozda one PROTEKTIRANE (cija je slicna cena oko 50-60e), koje svakako ne bih voleo da pazarim.. Mada sam ga pitao on kaze da nisu, i da je uvoz iz nemacke, god 2013. Pa me zanimaju dve stvari, kako da znam da li je guma protektirana ili ne? I ima li neko mozda iz Novog Sada, a ko se razume u gume, i koga ne bi mrzelo da skokne da ih samo pogleda.. Ja zaista nemam nikoga u Ns, pa reko neko od kolega, ako ima takvih.. |
Re: Zimske gume Novi Sad
Za to ne znam, ali ako ti bude trebao kompresor za zimske gume preporucujem model 1176 :wink:
|
Quote:
http://img694.imageshack.us/img694/8523/64699554.jpg |
Quote:
Pozdrav, Vasa |
Samo zezajte vi ljudi..:rolleyes:
Ozbiljno, jel ima neko iz Ns ko je slucajno u fazi kupovine guma, pa da pogleda i za mene?:D Ove nove na koje sam naisao, su stvarno povolje...cak i da vam ne trebaju trenutno vredi ih kupiti, pa neka stoje! :D |
Naravno. A ko ti je rekao da je dobro da gume ?stoje??
Pozdrav, Vasa |
Imas u Kediju Wintere te dimenzije za 7890 din, sto mu dodje oko 70ak eura...Pa ti sam vidi da li se isplati rizikovati...
|
Stojanov, npr...za punto classic nudi wintere za 4.400 (4.200+200din balansiranje i montaža)+ besplatno čuvanje letnjih guma...
|
wintera je odlicna guma za sve pare,plus je NOVA,rizik sveden na 0.Vozim ih vec 5-6 zima unazad.
|
Wintere su odlicne i za letnji period (stoji da ih je steta trositi ljeti...ali se i to rjesi sa nesto malo vecim pritiskom u gumama) jer se ne cuju... za one koji nemaju bas kamaru para kao ja za dva seta guma to je veliki plus...
|
All times are GMT +1. The time now is 06:28 PM. |