![]() |
ProTools 10.3.5 KillerBugs v2
kako radi pt 10.3.5 KillerBugs v2 .. Jel full, ili prijavljuje greske i nije pouzdan? Koristi li neko?
Sent from my iPhone using Tapatalk 2 |
Znaci svi imaju kupljene licence :) Lepo, lepo
Sent from my iPhone using Tapatalk 2 |
Re: ProTools 10.3.5 KillerBugs v2
Ja ga jos uvek koristim na veresiju ;) Nisam eksperimentisao previse,posle 10.3.4 i brljavljenja istog vratio sam na 10.3.0 koji mi radi bez greske.Ne znam kakav je slucaj sa 10.3.5,imam skinutu instalaciju ali nisam probao,ne da mi se nesto...
|
Zapne na Loadingu Pluginsa. ?teta
|
znaci 10.3.0 pouzdan?
|
Posle poprilicno provedenog vremena u njemu sada vec sa sigurnoscu mogu tvrditi da 10.3.0. kod mene radi bez greske.Ni jedan,ali bukvalno ni jedan belaj nisam imao sa njim do sada,a archio sam i Kontakt i Drumagog i kojekakve VSTinstrumente.Sem snimanja koja jos uvek radim gde i u cemu stignem,nezvanicno,gotovo da sam se presaltao totalno na PT.
Pazi,i za 10.3.0. na pijaci ima gomila kojekakvih patcehva,ja sam ubo samo jednu kombinaciju koja radi kako treba.Ako se bacis na zezanje sa tim,javi mi se na Pm pa da ti probam olaksati,da ne eksperimentises ako neces... |
ma kako stoje stvari sve sam blizi kupovini licence ..
Do sada nisam nista radio na PT , a ovo je sve u cilju upoznavanja programa .. a inace volim cisto dvoriste i svez vazduh .. tako da se razmisljam u tom pravcu da ne isprobavam "gluposti" vec da kupim licencu koja vise nije toliko skupa .. oko 190$ za PT10 |
Ja licno se stekam za 11ku,nekako sam sklopio kombinaciju da imam regularnu verziju 11 a ostavio bih uz nju ovu razbijenu verziju 10,zbog rtas podrske koje u verziji 11 nema.Ali mislim i da sa 10kom nema greske.
Obavezno skini i Kenny Gioia(Groove3 Pro Tools Tips And Tricks) tutorijale,ima ih na netu,mislim da ima 4 komada.Kad se u PT zadje malo ispod haube,vrlo brzo se shvati da je sva prica PT protiv ostalih totalno besmislena.Bar onima koji su u poslu. Pozdrav |
Quote:
|
Nista,znam da sad sledi streljanje :wink:
|
All times are GMT +1. The time now is 12:57 PM. |