![]() |
Preporuka soft-a za montazu
Drugari, treba mi pouzdan i prost software za montazu na PCju, (win7)....
Ono sto mi je bitno je da operise sa HD rezolucijom, i da se lako sinhronizuje audio sa video-m....... radi se uglavnom o snimcima sa 2 kamere, gde je zvuk sniman odvojeno (ima pilot na obe kamere...... nema nikakvih svemira, efekata, samo mi treba prosto da odradim preklope i podvucem zvuk...... a ne skida mi se pinnacle od 4gb (ako ne mora)... |
Ja radim to u premieru , slicno je kao sa audiom :) ali mislim da ipak ti treba mala obuka ali nije nista tesko sve imas na yt
|
Re: Preporuka soft-a za montazu
Imao sam premier na faxu, secam se osnovnih stvari.....ali mi je nesto bio bug-ovit, bar verzije koje sam tad imao....sta je sad aktuelno, koja verz?
|
CS6 je aktualna verzija.
Meni radi pristojno. Sve prije CS4-CS5 je bilo poprilično bugovito. Sad radi stvarno ok i najlak?i je za učenje. Sinkanje vi?e kamera pomoću pilot tona se najlak?e radi pomoću PluralEyesa. |
najbolji u svetu premier cs6. to je to, u mene radi ko sat
video za vise kamera u cs6 da znas, evo ti <iframe width="640" height="360" src="http://www.youtube.com/embed/YOiIsGb1yJo?feature=player_detailpage" frameborder="0" allowfullscreen></iframe> |
ako pricamo o ozbiljoj montazi , ovde na poslu koriste edius 5/6 ... ako cemo za po kuci , mislim da je vegas zakon , ionako su sve komande iste kao i u acid-u :)
|
Quote:
|
da eto zaboravio sam final cut za jabucicu , ali znam da off radi na pc-u ...
|
sto se mene tice svi su oni penzija spram premier odavno. svi vrhunski su vec na premieru
|
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 05:50 PM. |