![]() |
samplovi tamburica?
Ima li kakav vsti ili samplovi tamburica da su iskoristivi?
|
Re: samplovi tamburica?
pm
|
Imam ja masu ali nisam siguran da mnogo moze sa njima da se radi ako je upitanju starogradska itd.
|
Quote:
|
budući da odjednom počeli sa porukama
evo radi se o domaćim semplovima koje je dotjerao @kravadinka pa mislim da ne kr?e nikakva prava osim ako ih kravadinka ne smatra autorskim ko ?eli http://www.mediafire.com/download.php?l8wwz4z5odm66b6 |
Quote:
Izvadi hard iz kompa ubacio u drugi comp i preko Windowsa ga najnormalnije formatiram. Dali je to neki divlji virus ili ne?to treće neznam (tamburica od kravadinka)..cuo sam da kad nesto divelje zablesira HDD da Windowsi imaju neku za?titu i zakljucaju ga pa ga samo preko njih i mo?e? formatirati u NTFS. :confused::confused::confused::confused: Komentari.......:confused: |
Quote:
|
Quote:
ma bio mi kravadinka sumnjiv kad je rekao daj ovo nekom koga ne voli?... dobro kod mene radi ok, nit bilo kakvih ru?iona nit ?tekanja ne?to izvan uobičajenih |
kravadinka javi se!??
Quote:
Originally Posted by idvi JBT...pokrenuo u Kontaktu i srušilo celi comp. Taj hard mi zablesiral i pokaziva kao da ima bad sektor.Nikakvi softi..Acronisi..itd nisu mogli niti čekirat taj disk a kamoli formatirat ..error error i error. Izvadi hard iz kompa ubacio u drugi comp i preko Windowsa ga najnormalnije formatiram. Dali je to neki divlji virus ili nešto treće neznam (tamburica od kravadinka)..cuo sam da kad nesto divelje zablesira HDD da Windowsi imaju neku zaštitu i zakljucaju ga pa ga samo preko njih i možeš formatirati u NTFS. Komentari....... hm dobro da nisam ja uploader ma bio mi kravadinka sumnjiv kad je rekao daj ovo nekom koga ne voliš... dobro kod mene radi ok, nit bilo kakvih rušiona nit štekanja nešto izvan uobičajenih ..ajd prijatelju moždsa ti znaš o ćemu se tu radi..ili duhovi sory8-) radi se o ...http://www.rumski.com/forum/showthread.php?t=43803 |
Re: kravadinka javi se!??
daj sta vam je ljudi obicni semplovi, jel se stvarno palite na to da su oni sjebali komp?
sta vam je hahah, kontakt nema veze s tim, a kamo to sto spominjete. mozda vam je u medju vremenu uletio kakav crv nesto, i sad u tom momentu ste bili u kontaktu i mislite da je on kriv hah. nemoguce . znas li ti koliko ljudi ovde ima sa sistemom u kom su im i igre, i programi i daw, i smoki na tastaturu ( dobro on nije uzrok) itd itd.. jos ako su na XP, ne sacuva ih ni dva NOD32. takav sistem, virusi ovo ono, osetljiv,, dok sedmica ladna kao led moze biti predugo vremena. msm cisto da kazem da kravadinka stim nema veze nit bi mu to trebalo i malo da nekom daje neke viruse hhaha, iako me on pljuje malo malo, ipak stojim iza tog. znam u materiju o kojoj pricate. |
All times are GMT +1. The time now is 11:42 PM. |