![]() |
Registracija:
Tek sam se registrovao i jedva sam uspeo, zelim da predlozim da stavite jos mogucnosti vezane za pitanje: ime zvucne kartice prilikom registracije
npr: RME,MOTU,FIREFACE,FOCUSRITE,DIGISESIGN,ALESIS,TASC AM,UNIVERSAL AUDIO,Solid State Logic (ssl) to su po meni trenutno najkoriscenije kartice :wink: |
Re: Registracija:
Quote:
|
Za?to bi se moralo to navoditi?
Postoji thread "navedi svoju kartu", pa potra?ite... Koja je svrha uspostavljanja nekog kriterijuma na osnovu opreme? Koristi kome ?ta odgovara, isto kao i sa softverom... |
Pa moglo bi se dodati jos koje pitanje-odgovor, sto da ne! Mi smo stavili neko koje nam se cinilo kao najrasprostranjenije! A i lako se moze naci odgovor na google-u...
|
Ja imam m-audio znaci moje zvucne nema na spisku da udarim x na bilo koju dok drzim zatvorene oci,,zezam se..he he
|
Quote:
"Boj ne bije..." - you know what i mean... |
ukucao sam M-audio :)
|
Mene izgleda ovaj sezonski virus ba? sjebao pa vi?e ne kapiram ?ta je zajebancija, a ?ta je prava muka :ups::rotfl::ups: Jel' se ovde priča o onom "anti-bot" pitanju pri registraciji ili...?
@Milan_M, @tajsam: :thumbsup::thumbsup: @administracija: o čemu vi to, prijatelji, braćo, zemljani? :confused::confused: Pozdrav, Vasa |
vaso, mi smo se registrovali u prošloj deceniji, ko će ga znati.
|
Vaistinu :)
Prica se o antibot registraciji naravno...ili sam i ja "zglajzo" ? |
All times are GMT +1. The time now is 10:43 PM. |