![]() |
Pop svirka s bendom
nije me bilo neko vreme - mzoda me se neko i seca ;) u sv. slucaju, zamolio bih za savet u vezi sa tim koji bi sint bio najbolji za neke pop svirke sa bendom (ekv, haustor, itd).
da li bi Roland XP30 bio dobro resenje? hvala :) |
Re: Pop svirka s bendom
Ono sto me je iznenadilo pre neki dan je koliko se XP tesko probijao
kroz zvuk benda kojeg sam uzivo slusao u jednom klubu. Cak i u solo deonicama. Mozda momci nisu dobro namestili zvuk. Inace Roland zvuk volim. XP seriju nisam nikada imao ali jesam JV1080. Najbolje je da nadjes negde priliku da ga cjues uzivo. |
Fischek !!! Welcome back !
Cudno, ali ja sam sa XP imao upravo kontra iskustvo. Motif mi se nikad tako dobro nije probijao u svirci bez nekog heavy EQinga. S time da ja imam XP80, a svirao sam i 50. Za 30 ne znam, to nikada nisam svirao, ali probably je ista stvar? |
hvala A i hvala D :) znam da smo hvalili XP30 ranije na forumu, a dosta je jeftiniji od nekog Korga TR ili neke novije sprave...zato se pitam.
Imam jos uvek D-50, ali nisam siguran da moze da izgura tako nesto. |
meni se takodje cela ta xp/jv prica dopada......posebno xp30 za tezgice, kome ne treba sampler, za male novce extra spravica......meni jedino sto smeta su samo 64 user performnce..
|
D50 da nosis na svirku je kao da ides Triumphom Spitfire na pijac po kupus
http://triumphcollectors.com/site/wp...fire_mk_iv.jpg D50 je za uzivanje, ne za biznis. Salu na stranu, XP je sigurno dobra opcija za sofisticiraniju svirku i meksi zvuk. Bend koji sam pomenuo je bas prasio. Pored Marshala su jedino high brass-ovi imali sanse. |
meheh pa, meni i ne treba za biznis nego za hobi ;) D50 bi bio odlicna 2. klavijatura da malo da smek sa super vintage zvukom...inace je malo ogranicen tehnicki (nema split, combo, layers, bla bla) a i dosta je tezak.
pogledacu malo po YT kako zvuci XP30 - fala :) |
ako se neki sint probija na svirkama, onda je to XP30 :wink: za male pare vrhunski sint.
koju muziku sviras, gde najcesce svirate? |
apsolutno se slazem
|
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 02:57 PM. |