![]() |
Studijski monitori do najvi?e 400?
pozdrav svima. prelazim iz teme za headphone amp u ovu po?to sam tamo cuo sve sta trebam...Zna?i trenutno imam slu?alice Beyerdynamics dt 990 pro koje ce bit 50% monitoringa u mom "studiju"...monitori su neizostavni i planiram uzeti jedan fini par nearfield monitora...u?i su mi jako prilagodljive,a i prostorija u kojoj ce se producirati bit ce recimo akusti?ki tretirana (fini DIY absorberi po zidovima i u kutovima i eventualno na stropu iznad monitora)...zna?i vi?e od 400e nikako nemogu dati...ba? ono NIKAKO...student sam i situacija je takva,nemam od kud ?tedit pa ono sta po ljeti zaradim mogu ulozit u to (samo dio)...razmisljo sam o Adam a3x,Yamaha hs50m,mackie mr5 mkII,Krk rokit 5/6...neznam,ako imate neke preporuke rokajte,radi se o elektronskoj mjuzi,od drum n bass-a do house-a...
|
Re: Studijski monitori do najvi?e 400?
Od navedenog odmah zaobidji hs50m i mackie mr5 i eto ti suzenog izbora :wink: I'd go with adams!
|
|
Pa, meni na um padaju bas nekakvi Adami. Jedino sto treba da provjeris te manje serije!
|
Polovan Adam A7...!
poz' |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
za te pare esi novi ladno ili a7 jos bolje (samo sumnjam da ce neko da ih se odrekne za 400) srecno sa kupovinom ! |
Hoce, ne brini... Džaba što vrede 500 i više, kad nema ko da kupi...
Ja sam davao par brutalnih novih mikrofona koji su u radnji preko 1300€ za 500, pa se kiselili na ogl.sekciji... Niko ni da pita... ...pa sam ih menjao za kukuriku, pa sad opet... Nema para...:banghead: |
All times are GMT +1. The time now is 11:04 PM. |