![]() |
Jeftini ruDAW XTM - 780 eura
Gigabyte GA-EX58-UD3R
Intel i7 920 @ 3.4Ghz CM Hyper212 Plus 16 GB DDR3 2 TB HDD Seagate Gigabyte 9600GT DualDVI (dual view) Dvd rezac SATA CM Silencio 452 + CM 600W Kablovi i dodatni kuleri (2 x 12cm cooler) Akustička obrada, Adaptacija Kućišta, Adaptacija napajanja 750 eura, Garancija godinu dana http://assets.coolermaster.com/globa...1386533911.jpg Uz ruDAW dolazi po izboru Win7 sistem (2TB disk vec instaliranih instrumenata podesenih da preko jBridge iskoriste svu memoriju) ili OSX Snow Leopard (poslednja verzija sa Logic 9 Pro). Svi vec znate o cemu se radi. Pitanja ovdje a kontakt na PM. |
Re: Jeftini ruDAW XTM - 700 eura
Ovo je sjajna ponuda Diviner!Azdaja za totalno korektne pare,znaci ja se evo mucim da izvucem maximum u ponudi,ali ti si naravno napravio apsolutno best-by product!Plus sto je ovo skockano od strane majstora,plus mogucnost izbora za OS,plus garancija !
Full-On masina!!! Nikako da prodam playere i da rijesim sebi pitanje DAW-a za duze vrijeme ...:( Koji je HDD u njemu?I reci mi molim te kako radi Snow Leopard na ovoj arhitekturi?Imam osjecaj da nema razlike :) |
Snow leopard radi super bas na ovoj platformi (X58). Sve kao i na pravom MacPro.
HDD je naravno brzi Seagate 7200 rpm iz poslednje generacije (jedna ploca, gustina zapisa 1000GB po ploci, max trasfer rate 190MB/s, average 140MB/s....kao nekada raid0 niz starih WD500GB). |
Ma Fenomenalno !
Ako bude ikakvog kesha,zovem ! :) |
slazem se i ja, ova cena za ovu masinu, TO JE TO!! i nemas sta vise pipat oko kompa za DAW narednih 100god.
|
Sledeca investicija! :)
|
Ovo je stvarno primamljivo. Neka je sa srećom prodaja.
|
Koliko je "prazna ma?ina", bez OS-a i muzike.
|
5 kila i dva'ez deka...
:D :thumbsup: |
Znam ja da je najteža kad padne na nogu sa jedno metar, ali nisam to pito.
Ozbiljno me interesuje cena bez tih svih dopuna. može i na PM. |
All times are GMT +1. The time now is 12:33 AM. |