![]() |
Uskoro novi OSX Mountain Lion 10.8.
|
Re: Uskoro novi OSX Mountain Lion 10.8.
To bi trebalo fino da radi na sandy bridge-u. Nesto sam letimicno pogledao ali nemam sada vremena da probam, sa unibeast-om se instalira direktno, bez leoparda, pa upgrade?
Da li je neko vec podigao? |
Ne znam za Hackintosh,ali ovo sranje ne moze da se digne na MacPro-u iz 2008-e:banghead:Treba hakovati po EFI chipu sto me apsolutno ne zanima radi par glupih novotarija.Apple je odlucio da tiho ukine podrsku za starije MacPro masine i sto se mene tice-mogu slobodno....Xeon-Lion-Logic9-UAD2-Outboard....dovidjenja,prijatno....nema vise kesha za firmu koja za tri godine nije u stanju da obavesti korisnike kada ce izaci taj famozni Logic X,koji ce,slutim,raditi samo na Mountain Lion-u pa ga necu ni imati....a i koji ce mi.
|
Sta se brines quake, imas komsiju koji stalno nesto dzara po OSXu, pa cemo vec nekako da im "dohakamo" ;) .
|
Ma normalno:wink:.Tu smo Matori,ne damo se iznenaditi:).
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Mislim,moze da se instalira...ali da kao sto rekoh hakujem EFI chip pa od MacPro-a napravim hakintos.....to sam mogao i sa 486-icom sto rece Khan....U sustini vidim da nista novo i pametno nisu dodali tako da je i pitanje vredi li se sa tim zamajavati. |
Tvoj Pro je verovatno 1,1 ili 2,1? Ovo se kontam odnosi na 3,1 pa nadalje. Ostani na Snow-u ili Lion-u u tom slucaju. Vreme ti je za upgrade, to je 5 godina star komp, nije to auto :)
|
10.6.8 je do sada najbolji :)
|
All times are GMT +1. The time now is 02:18 PM. |