![]() |
jel ima alternativa ovome ?
evo ovome : http://www.audimutesoundproofing.com...ing-floor.aspx
Uskoro stavljam laminat u studio i znam da bi me pravljenje plivajuceg poda skupo ko?talo, međutim nemam problema sa susjedima, ali ako vec radim, da napravim ipak malo bolje...ovo mi se cini super, ali sigurno postoji neka alternativa ovome...sve ideje su dobrodo?le...hvala |
Re: jel ima alternativa ovome ?
Quote:
Sve ostalo je daleko gore resenje ako nije pravi betonski plivajuci pod. Drugim recima ne gubi vreme, snagu i novac bez razloga... EDIT: Ne radi ti link, btw |
Uf :-( Laminat vec kupljen (bilo neko super sni?enje kvalitetnog i stvarno lijepog) ....grrrr
Kako da popravim ucinjeno...mogu li? |
ne znam ?ta je sa linkom..ka?e da radi :-)....radi se o audiomute firmi i nekoj gumi peacemaker
|
Quote:
Laminat ima plasticnu gornju povrsinu, i generise (zvucne) refleksije koje su ljudima odvratne (popravljali smo gluve sobe samo zamenom laminata za parket) |
uh oh :-( no eto ...hvala...znaci...ovo se odnosi i na kontrolnu sobu i na lajv sobu...a kad srljam uvjek :banghead:
|
Quote:
|
Ok...a za?to toliko cesto viđam laminate po studijima...jel zbog plivajuceg betonskog poda...ili ne?to drugo...kako se to radi i jel skupo :-)
|
Quote:
Quote:
|
btw. moze li parket da se lepi preko brodskog poda (dotrajao je)?
|
All times are GMT +1. The time now is 08:14 AM. |