Rumski Forum

Rumski Forum (http://www.rumski.com/forum/index.php)
-   Pricaonica (http://www.rumski.com/forum/forumdisplay.php?f=87)
-   -   Steve Jobs is not dead (http://www.rumski.com/forum/showthread.php?t=39247)

awacs 09-10-2011 06:56 PM

Steve Jobs is not dead

Malo sam zakasnio sa odgovorom, pa je ona tema u međuvremenu zaključana. Valjda je lakše zaključavati teme nego seliti off-topic postove u nove (teme).

Quote:

Originally Posted by boggy (Post 314187)
znam da je iza krucijalnih izuma u ovoj tehnologiji upravo Xerox, ali u popularizaciji ga nisam primetio... a o tome je ovde rec.

Tja, ti si odlučio da pričaš o popularizaciji, a ja ti ni u jednom svom postu nisam protivrečio. Samo sam imao potrebu da pomenem još ponekog ko je osmislio nešto što je zaslužilo popularizaciju.

Quote:

Kao sto si mogao da primetis, SJ ispracaju obicni ljudi, a ne inzenjeri i konstruktori... malo je neodmereno ih sve proglasavati ovcama i retardiranim budalama...

Ma, i Džona Lenona su obični ljudi ispraćali misleći da je on bio "vođa Bitlsa", zato što su im mediji tako prezentovali ubistvo istog. Obični ljudi jesu ovce, nemo' se lažemo:) Što pak ne znači da sebe ne smatram ovcom, iako nisam baš sasvim običan ;)

Quote:

I dalje ne kapiram odakle ovolika negativna energija... ali dobro... to smo mi... sto rece DaBear.

Hehe, he, hehe :) Valjda samo zato što se u zemljama trećeg sveta dostignuća Jobsove poslovne politike ne nalaze u okviru Telenor, T-Mobile, Vip, mt:s i štatijaznamkakvih paketa. Mislim, idi pa probaj da kao "običan čovek" kupiš neki Apple proizvod u Srbiji (Hrvatskoj, BiH, Makedoniji, Bugarskoj, Somaliji, Brazilu, Čileu), pa da pričamo o tome... jednostavno, u svetu u kom živim nije lako prepoznati tu planetarnu dobrobit od njegovih izuma.

Pozdrav,

Vasa

Bockie 09-10-2011 07:34 PM

Re: Steve Jobs is not dead

....Da Bear je uputio silovit udarac ka golu domacih, ali Kuzma uzvraca, zatim neocekivano iz zone odbrane ulece Diviner i smiruje igru. Vasa se medjutim probija po levom krilu i novim napadom dribla Boggyja koji mu jos ne oprasta za izjave povodom smrti funkcionera fudbalskog saveza, i na kratko preuzima loptu. Lopta je ponovo u Vasinom posedu i opet proboj po levoj strani i prilika za kontra napad... Kakva plejada na stadionu Rumskog....

fosnex 09-10-2011 08:05 PM

Quote:

Originally Posted by Big Bockie (Post 314202)
....Da Bear je uputio silovit udarac ka golu domacih, ali Kuzma uzvraca, zatim neocekivano iz zone odbrane ulece Diviner i smiruje igru. Vasa se medjutim probija po levom krilu i novim napadom dribla Boggyja koji mu jos ne oprasta za izjave povodom smrti funkcionera fudbalskog saveza, i na kratko preuzima loptu. Lopta je ponovo u Vasinom posedu i opet proboj po levoj strani i prilika za kontra napad... Kakva plejada na stadionu Rumskog....

Hahahahahahah Toooooooo!!!!!! 3 korne PENAL!!!!!:rotfl:

OFF 09-10-2011 08:11 PM

samo da vidimo ko ce da shutne loptu u kukuruz:)

awacs 09-10-2011 08:13 PM

Quote:

Originally Posted by Big Bockie (Post 314202)

MEGA! Boki, zaboravi sva ona piva koja si mi obećao - ja ti dođem sve to i još toliko. Kao i Bogiju, Mihajlu, Igoru, Vasku, Panjku, Granati i svima ostalima koje sam propustio da pomenem u magnovenju sreće što smo još uvek živi :):):) Jebo nas mikropiksel kad ima toliko piva oko nas :):):)

Pun pozdrav,

Vasa

Bockie 09-10-2011 08:31 PM

To cika Vaso! Eto, vidis sad kakav smo narod! :D

A mogli bi to pivo, evo sad ce mi 2000-ti post, pa imam i razloga za malo slavlje...:grin:

Ziveli!
:beer:

:D

awacs 09-10-2011 08:51 PM

Quote:

Originally Posted by Big Bockie (Post 314209)
To cika Vaso! Eto, vidis sad kakav smo narod!

Pa znam ja kakav smo narod - narod sa mnogo pitanja. A pitanja su uvek interesantnija od odgovora :)

Pozdrav,

Vasa

quake2 09-10-2011 09:11 PM

Jao jao....ne smem ni dva minuta da vas ostavim same,odmah zakljucavanje teme:):):)...ajd da popijemo to pivo sto je Vasa obecao uskoro i da smo zivi i zdravi....a Jobsu da je laka crna zemlja:wink:.

Igor 09-10-2011 11:01 PM

Paz' ovo! Iz pouzdanih izvora saznah da je u Novom Sadu u jednoj (sve samo ne i poznatoj i vidnoj) uličici nedavno otvoren lokalčić. Vlasnik je lokalni zastupnik, da ne kažem distributer svih mogućih i nemogućih stranih piva. I to bi bila totalno strejt vest, zar ne, da se lik nije odlučio na nešto skroz suludo. Naime, u jednom češkom seocetu, pre izvesnog vremena, upoznao je babu i dedu, vlasnike domaće porodične pivare, koja na tom istom mestu traje pet generacija u rikverc. Dakle, unikat, male količine, gusto ko za kašiku i šmek da ga nema u krugu od osam galaksija. E to pivo, lik 'ladno doprema iz Češke i toči u pokilske (zamagljene) krigle po regularnoj ceni. Kontam da bi to moglo da paše? :grin:

Moritz 09-10-2011 11:42 PM

Quote:

Originally Posted by Igor (Post 314228)
Paz' ovo! Iz pouzdanih izvora saznah da je u Novom Sadu u jednoj (sve samo ne i poznatoj i vidnoj) uličici nedavno otvoren lokalčić. Vlasnik je lokalni zastupnik, da ne ka?em distributer svih mogućih i nemogućih stranih piva. I to bi bila totalno strejt vest, zar ne, da se lik nije odlučio na ne?to skroz suludo. Naime, u jednom če?kom seocetu, pre izvesnog vremena, upoznao je babu i dedu, vlasnike domaće porodične pivare, koja na tom istom mestu traje pet generacija u rikverc. Dakle, unikat, male količine, gusto ko za ka?iku i ?mek da ga nema u krugu od osam galaksija. E to pivo, lik 'ladno doprema iz Če?ke i toči u pokilske (zamagljene) krigle po regularnoj ceni. Kontam da bi to moglo da pa?e? :grin:

Ne okolisaj nego govori 'di je to ako Boga znash ? :trchi: :grin:

All times are GMT +1. The time now is 06:29 AM.