![]() |
Steve Jobs is not dead
Malo sam zakasnio sa odgovorom, pa je ona tema u međuvremenu zaključana. Valjda je lakše zaključavati teme nego seliti off-topic postove u nove (teme).
Quote:
Quote:
Quote:
Pozdrav, Vasa |
Re: Steve Jobs is not dead
....Da Bear je uputio silovit udarac ka golu domacih, ali Kuzma uzvraca, zatim neocekivano iz zone odbrane ulece Diviner i smiruje igru. Vasa se medjutim probija po levom krilu i novim napadom dribla Boggyja koji mu jos ne oprasta za izjave povodom smrti funkcionera fudbalskog saveza, i na kratko preuzima loptu. Lopta je ponovo u Vasinom posedu i opet proboj po levoj strani i prilika za kontra napad... Kakva plejada na stadionu Rumskog....
|
Quote:
|
samo da vidimo ko ce da shutne loptu u kukuruz:)
|
Quote:
Pun pozdrav, Vasa |
To cika Vaso! Eto, vidis sad kakav smo narod! :D
A mogli bi to pivo, evo sad ce mi 2000-ti post, pa imam i razloga za malo slavlje...:grin: Ziveli! :beer: :D |
Quote:
Pozdrav, Vasa |
Jao jao....ne smem ni dva minuta da vas ostavim same,odmah zakljucavanje teme:):):)...ajd da popijemo to pivo sto je Vasa obecao uskoro i da smo zivi i zdravi....a Jobsu da je laka crna zemlja:wink:.
|
Paz' ovo! Iz pouzdanih izvora saznah da je u Novom Sadu u jednoj (sve samo ne i poznatoj i vidnoj) uličici nedavno otvoren lokalčić. Vlasnik je lokalni zastupnik, da ne kažem distributer svih mogućih i nemogućih stranih piva. I to bi bila totalno strejt vest, zar ne, da se lik nije odlučio na nešto skroz suludo. Naime, u jednom češkom seocetu, pre izvesnog vremena, upoznao je babu i dedu, vlasnike domaće porodične pivare, koja na tom istom mestu traje pet generacija u rikverc. Dakle, unikat, male količine, gusto ko za kašiku i šmek da ga nema u krugu od osam galaksija. E to pivo, lik 'ladno doprema iz Češke i toči u pokilske (zamagljene) krigle po regularnoj ceni. Kontam da bi to moglo da paše? :grin:
|
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 06:29 AM. |