Rumski Forum

Rumski Forum (http://www.rumski.com/forum/index.php)
-   Pricaonica (http://www.rumski.com/forum/forumdisplay.php?f=87)
-   -   Preporuka za Auto (http://www.rumski.com/forum/showthread.php?t=37690)

Nemania 17-04-2011 07:01 PM

Preporuka za Auto

Drugari..znam da ovo nema nikakve veze sa muzikom, ali mi treba pomoc, tj preporuka.. Posle ulaganja u studijsku opremu, sakupio sam neki evro za moj prvi auto.:) Budzet mi je 5500e. Na oglasima sam vec mesec dana gledao neke automobile, medjutim par majstora mi je reklo da ne uzimam nikako bez necije preporuke, i mislim da je u pravu..jer znate vec sta se kod nas sve radi..Pa rekoh ajd da probam i ovde.. ako ima neko od vas da prodaje auto, ili ima poznanika, prijatelja, koji prodaje dobar auto...
Interesuju me sledeci automobili:
1. Citroen C4
2. Opel Astra h (od 2005 god)
3. Peugeot 307 (restyle od 2005 god).
Javni te na PM

P.S. moze nesto i u studijskoj opremi..:)

Bybass 17-04-2011 11:11 PM

Re: Preporuka za Auto

Odakle si?
Da ti pokusam preporuciti nesto u tvojoj blizini.
Pozdrav

Nemania 17-04-2011 11:27 PM

Quote:

Originally Posted by bybass (Post 304317)
odakle si?
Da ti pokusam preporuciti nesto u tvojoj blizini.
Pozdrav

po.

disco violence 18-04-2011 10:29 AM

Quote:

Originally Posted by Nemania (Post 304306)
Drugari..znam da ovo nema nikakve veze sa muzikom, ali mi treba pomoc, tj preporuka.. Posle ulaganja u studijsku opremu, sakupio sam neki evro za moj prvi auto.:) Budzet mi je 5500e. Na oglasima sam vec mesec dana gledao neke automobile, medjutim par majstora mi je reklo da ne uzimam nikako bez necije preporuke, i mislim da je u pravu..jer znate vec sta se kod nas sve radi..Pa rekoh ajd da probam i ovde.. ako ima neko od vas da prodaje auto, ili ima poznanika, prijatelja, koji prodaje dobar auto...
Interesuju me sledeci automobili:
1. Citroen C4
2. Opel Astra h (od 2005 god)
3. Peugeot 307 (restyle od 2005 god).
Javni te na PM

P.S. moze nesto i u studijskoj opremi..:)

Ako si nalo?en na c4 pazari 1.6 hdi verziju od 90 konja jeftinija je za odr?avanje od verzije sa 110 konja koju ja imam,npr. nema plivajući zamajac koji je napravljen da se pokvari,a ko?ta od 400 do 500 evra,ja pazario polovan za 200(videćemo koliko će izdr?ati).

Arthur 18-04-2011 10:32 AM

moj savet je da zaobiđeš opela svakako.. vlasnik sam nove opel korse (2008), i to mi je poslednji Opel u životu.

Nemania 18-04-2011 12:32 PM

Quote:

Originally Posted by Arthur (Post 304325)
moj savet je da zaobiđe? opela svakako.. vlasnik sam nove opel korse (2008), i to mi je poslednji Opel u ?ivotu.

sto??? Imao sam varijantu i za Corsu...

Nemania 18-04-2011 12:35 PM

http://www.polovniautomobili.com/ogl...troen_c4_16sx/

Sta mislite o ovom citroenu? Ali nije kao sto neko rece 1.6hdi...benzinac je..

Za 1.6 hdi mislim da necu imati kinte...budzet mi je kako rekoh 5500e.

sRce 18-04-2011 01:09 PM

Od sva tri automobila koja si naveo niko se jos nije navozio s njima. Zaobilazi lagano i kupi neki nemacki auto da se vozis ko covek. Moj bata za marke tipa Peugeot, Citroen, Opel, Ford, Daewoo (racunar, tv ili frizider :shock:)... kaze "nisu or'ginal".

Gledaj Mercedes A klase, Vaneo, Golf-a... to su normalna auta. Mada i japanska vozila su ok. Preporuka i za njih.

p.s. Imao sam sve i svasta od auta.. I uvek sam se vozio kao covek samo sa nemackim autima...

Rhino 18-04-2011 01:51 PM

E vidis to je sve do ukusa. Ja vise volim francuska. A imao sam ih vise, i josh koji njemacki, italijanski...

Italijanski, konkretno mislim na alfa romeo, (ne fiat nikako) je najuzbudljiviji od svih pomenutih, ali znaju da se kvare neke gluposti i pocnu da cvrce plastike u njima sto me uzasno smara, dok su vecina njemackih meni dosadni. Kvalitetni, tvrdi i dosadni. Prije nesto manje od godinu sam imao priliku da potpuno novog 'fensi' punog opreme passata vozim do spanije i nazad i dosadio mi posle 300km. A da sam imao ikakvih problema, nisam.. Njemci su super u visoj/skupljoj klasi (veliki mercedesi, bmw i sl) sto se mene tice, ali to nije tema ovog razgovora. A francuzi su udobni sto im je najveci plus na ovim nasim putevima. Takav su pristup vjesanja jos davno poceli da rade zbog onih njihovih puteva po provansi i bla, bla koji lice na nase dosta. Predjes dosta km i izadjes odmoran u odnosu na golfa recimo! Ja to cijenim. Cak sam u zadnje skuzio da mi se svidjaju i toyote. Eto..

Ja bih od ova 3 pomenuta najprije isao na 307.

MilTon 18-04-2011 02:04 PM

Jos jedan glas za Francuze!:grin:

All times are GMT +1. The time now is 06:56 PM.