![]() |
Re: Preporuka za mali mikser !
tapco mix serija ili blend serija ...
|
sta mislis o mackie proFX8? vrlo pristojan kvalitet/cena, ima odlicno osmisljene veze, tu je i USB, amozes posle da prosiris sistem sa aktivnim kutijama.
|
Hvala na dosadasnjim predlozima..
Kakve su miksete Martin Wisman ? Pretpostavljam da je to iznad Behringera,kojeg bi izbegli ! Pozz ! |
Quote:
Postoji da kazem, nekoliko klasa, i sve sto je tu oko Behringera se razl;ikuje najvise samo u imenu i poprilicno ni u cemu vise... Opet stara - koliko para - toliko muzike... Mackie je odlican, ali ne znam koliko je "topao". Mislim da je odlican izbor recimo neki manji Soundcraft (efx, mfx serije) pa sa manje kanala i efektom,8 ako ima, i to su GB-30 preampi (koji idu na mnogo skuplje modele) i izuzetno cisto i lepo rade... Recimo da je to ono - cena/kvalitet odnos... Lexicon-ov čip na njima je zaduzen za efekte, tako da se moze dobiti vrlo uoptrebljiv reverb ili neki drugi efekat za live...! Dakle, pasivan mixer i neke fine aktivne kutije, ako vec trazis fin sound. |
ne bih bas rekao da je tapco njesra ali naj izbor i od mackie-a je soundcraft opet moje misljenje ali opet da ponovim onu staru krilaticu kol'ko para tol'ko zike
|
Necu imati para za bas jako dobru muziku ? :wink:
Moram da pitam,posto ste me zainteresovali za Soundcraft ,kakav je 124fx Notepad posto mi mfx serija prebacuje budzet ?Mislim u odnosu na pomenutu konkurenciju ,takodje mi recite ima li Yamaha sta da ponudi u tom segmentu,evo naisao sam na model Yamaha MG82CX? |
ako zelis dobar zvuk, preporucujem allen & heath zed 10 fx
|
Trenutno nam allen & heath zed 10 fx prebacuje limit...
Da li ima smisla ici na ovaj Yamaha MG82CX,kosta 20 hiljada, ima efekte i dovoljan broj ulaza i nije Behringer :) ! |
Mg serija Yamaha je ocaj zivi.Plastika spolja,plastika zvuk,preampi i eq katastrofa.Ako je AH izvan budzeta i moj glas ide za neki Soundcraft,makar i polovan.A imas i taj mali AH bez efekata:
http://www.thomann.de/gb/allenheath_zed10.htm |
All times are GMT +1. The time now is 06:56 PM. |