Rumski Forum

Rumski Forum (http://www.rumski.com/forum/index.php)
-   Audio Software (http://www.rumski.com/forum/forumdisplay.php?f=84)
-   -   Nuendo 4 loudanje Vst-ova (http://www.rumski.com/forum/showthread.php?t=37518)

Thermaltake 01-04-2011 07:14 PM

Nuendo 4 loudanje Vst-ova

Nemam ba? neku jaku ma?inu p4 3,4ghz 2gb rama no opet mislim da mi nuendo nebi trebo se otvarat 2 i pol minute.Imam podosta pluginova waves 7 mercury,psp,trilian,omnisphere,kontakt 2 i 4 i jo? neke manje, ove ostale sve na loudu nit ne vidim kolko ih brzo pro?ita jedino ove wavesove apsolutno sve vidim od prvog do zadnjeg kolko ih sporo u?itava, jel to do mene ne?to ili do krekanog wavesa?

branoy 01-04-2011 09:20 PM

Re: Nuendo 4 loudanje Vst-ova

a joj :( pentium 4 !!! :( ja od kad ga sam se resio mene glava vise ne boili. toliko druze.

Khan 01-04-2011 10:01 PM

zvuci normalno za to opterecenje na p4. Znas ti koliko se ceka na starog lampasa...:grin:

Rhino 02-04-2011 03:18 AM

Nije do tebe, do wavesa je!

Nekima radi normalno to paljenje, nekima ne.. Meni isto tako. Odbrojava sve wavese kao da ih ucitava prvi put... I na desktopu i na laptopu. Win xp je u pitanju u oba slucaja, sp2 i sp3..

Poz

Inovative_kg 02-04-2011 09:49 AM

Quote:

Originally Posted by Rhino (Post 303281)

Nekima radi normalno to paljenje, nekima ne.. Meni isto tako. Odbrojava sve wavese kao da ih ucitava prvi put... I na desktopu i na laptopu. Win xp je u pitanju u oba slucaja, sp2 i sp3..

Poz

Ja od ovoga dobijam slom zivaca.. Ima li resenja ovome ?

Thermaltake 02-04-2011 08:23 PM

Quote:

Originally Posted by Rhino (Post 303281)

Poz

A ni? ?ekam onda W8 da ga kreknu :D mo?da bude na njemu br?e.Ma ?ta je najbolje meni brzo njih u nuendu prvi put o?ita puno br?e nego drugi put kad ih je sve u?ito to ne ku?im.
Danas sam sku?io da nekima ide br?e nekima sporije, bio u dva studija u jednom brzo louda u drugom sporije, a podjednake spec. su kompjutera.

Rhino 02-04-2011 11:41 PM

Quote:

Originally Posted by Inovative_kg (Post 303292)
Ja od ovoga dobijam slom zivaca.. Ima li resenja ovome ?

Ne znam. Neko na forumu rece da mu je problem nestao kad je presao na win7 cini mi se..

Mozda i da se uninstalira waves i prokopa po registriju bi se i naslo neko rijesenje.. Ko zna? Mene je to smaralo u pocetku, sad i ne primjecujem.:D

branoy 03-04-2011 12:58 AM

i u mene je odavno win7 jos 32bit i nema nikakvih problema. probajte. noviji plugovi, noviji sistem. jbg tako to ide.

Rhino 03-04-2011 09:20 AM

E jeb.. Ne da mi se da radim fresh install sa svim i svacim josh uvjek.. Pa tek kad plagovi redom ne budu radili:D

zeleni 03-04-2011 09:26 AM

Kod mene na win7 je isto tako ucitavalo pola dana, pa sam obrisao wavese i ponovo instalirao. Nakon toga je postalo normalno sve :)

Pozdrav

All times are GMT +1. The time now is 06:28 PM.