![]() |
Nuendo 4 loudanje Vst-ova
Nemam ba? neku jaku ma?inu p4 3,4ghz 2gb rama no opet mislim da mi nuendo nebi trebo se otvarat 2 i pol minute.Imam podosta pluginova waves 7 mercury,psp,trilian,omnisphere,kontakt 2 i 4 i jo? neke manje, ove ostale sve na loudu nit ne vidim kolko ih brzo pro?ita jedino ove wavesove apsolutno sve vidim od prvog do zadnjeg kolko ih sporo u?itava, jel to do mene ne?to ili do krekanog wavesa?
|
Re: Nuendo 4 loudanje Vst-ova
a joj :( pentium 4 !!! :( ja od kad ga sam se resio mene glava vise ne boili. toliko druze.
|
zvuci normalno za to opterecenje na p4. Znas ti koliko se ceka na starog lampasa...:grin:
|
Nije do tebe, do wavesa je!
Nekima radi normalno to paljenje, nekima ne.. Meni isto tako. Odbrojava sve wavese kao da ih ucitava prvi put... I na desktopu i na laptopu. Win xp je u pitanju u oba slucaja, sp2 i sp3.. Poz |
Quote:
|
Quote:
Danas sam sku?io da nekima ide br?e nekima sporije, bio u dva studija u jednom brzo louda u drugom sporije, a podjednake spec. su kompjutera. |
Quote:
Ne znam. Neko na forumu rece da mu je problem nestao kad je presao na win7 cini mi se.. Mozda i da se uninstalira waves i prokopa po registriju bi se i naslo neko rijesenje.. Ko zna? Mene je to smaralo u pocetku, sad i ne primjecujem.:D |
i u mene je odavno win7 jos 32bit i nema nikakvih problema. probajte. noviji plugovi, noviji sistem. jbg tako to ide.
|
E jeb.. Ne da mi se da radim fresh install sa svim i svacim josh uvjek.. Pa tek kad plagovi redom ne budu radili:D
|
Kod mene na win7 je isto tako ucitavalo pola dana, pa sam obrisao wavese i ponovo instalirao. Nakon toga je postalo normalno sve :)
Pozdrav |
All times are GMT +1. The time now is 06:28 PM. |