![]() |
trakasi i njihova upotreba u danasnje vreme
MOD:
Donos sa posta o studijima sa trakasima, jer se tamo prica razvila, a realno ima vise veze sa ovom temom koju je postavio cika Voomighty... Quote:
|
Re: Studiji sa trakasima...?
3 Attachment(s)
...jbg,ne moze wav da se upload-uje ovde,evo ga onda ipak mp3:(.
|
i onda kazu da nema analogne bratije :)
e ajd sad nek svako kaze sta su subjektivni razlozi koriscenja doticnog medijuma, i koje su omiljene aplikacije. Ja jes da ga nemam, ali otkidam na bass gitare snimljene na 2", neki tvrdji crunchy bubnjevi, i vokali... to sabija na tape. ...i otkud vam toliko trake? prepeglavate iste, imate lager, samo repro glava...? poZz |
Ima li smisla B77...?
|
Quote:
|
Sad citam neke reviewe i strane reel forume,jedva sam shwapski preveo, i mogu ti reci da dosta ljudi govori da je ipak A77 bolji. Pa... B77 je eventualno nesto preciznija masina,neke prcaboce,itd, ali da je bolja half track verzija A77-ice. Ima izvesni mod. da se rese ulazi i da je... ..."trakaskiji" sound. B77 je vec savremenije pravljen,dosta integralnih kola resava neke stvari u zvucnom delu koje su kod A77 resene na solid state nacin... E jbmlg...mozda cak njega nabavim...
Kaze mi Rogina da je to sve bezveze...! :( ...moguce...jbg... Ali nije ni sav popularan mjuz (pa i na svetskom trzistu) napravljen sa nekim skupljim sistemima...vec su to razni interfejsi i kartice koje svakako ne spadaju u hi-end... |
Quote:
|
Znam...jbg...
Ali pazi, dobijao sam zanimljive rezultate sa Rotel dekom (obicna "kazeta"),a ovo je 8 puta siri zapis i skoro 4X veca brzina,mora da svira...! Ma nabavljam A77 il' gotovo...! :D |
Quote:
|
Videh ja, ali je za njega u "onako" stanju trazeno 1100e...:shock:
I A80 u iole stanju nije nista puno manje... jegi ba...to cu kad porastem...:D |
All times are GMT +1. The time now is 08:41 PM. |