![]() |
Studiji sa trakasima...?
Znam da ,evo, cika Quake ima 16track fostex, cika Mare u Veterniku ima verovatno Lyrec 16 trk 2 in... Radio NS ima jos uvek A-80 ke, ali ih ne drzi u funkciji..
Dajte jos ko/gde ima? (NS/BG/ostali...) |
Re: Studiji sa trakasima...?
U novom pinku mislim da isto ima 24ch studer a serije. kod pedje pejica ima samo 2ch pola inca... ako se ne varam, kod Olivera je isto bio neki 16ch, da li otari, lyrec ili sta vec... ko je jos tu... stao mi mozak :D ajmo dalje, ko se seti nek javi
|
Quote:
|
ima kod Sabljara u Fabrici još je i na prodaju neki Teac, potraži u oglasima, a i Rođa Multimedija je vlasnik jednog Fostexa 16ch na 2'' i jednog Studera A80 isto mislim 16 na 2'', samo nisam siguran da su u voznom stanju, al znam da ih se nije rešio sigurno. Ako rade, oni su sad u Strip studiju završili.. Imao je i Toka nekad na Banjici nešto, ne znam dal je otišlo
|
Quote:
Pored novog (SSL) Pinka, stari Pink (sa Trident miksetom) takođe ima Studera 24ch/2". Pozdrav, Vasa |
SSL Pink imaju Studer A800 (24ch/2inch).
Perunov studio - Otari MTR90MK2 ? ili gresim? |
Quote:
|
Ja imam jedan Tascam 38 na 1/2 incha, ali odavno nije bio u funkciji. Uzgred, voleo bih da ga neko pogleda i servisira. :)
|
Quote:
|
Quote:
Znas Sonju... Jbt, sad se osecam matoro jer znam stvar... :D http://www.youtube.com/watch?v=-dC3Mh3wdkE |
All times are GMT +1. The time now is 02:21 PM. |