![]() |
pomoc za SAE
Organizujte se pa otvorite neki račun i neka svaki član uplati OBAVEZNO 1000 (ČLANARINA NAMENSKA) dinara pa sa tim parama mo?ete godi?nje platiti deset ?kolarina na SAE nekim članovima foruma, imate bezbroj mogućnosti i kombinacija kako da nekome pomognete. Nije valjda da kad god se pomenu neke parice svi se stisnu u crnu rupu. Tada bi ovaj forum bio zaista forumčina. razradite ovu temu nekako i pomognite ljudima.
|
Re: pomoc za SAE
Quote:
Ja licno sam misljenja da se ovde vec daje dosta, odnosno, da oni koji znaju nesebicno dele svoje znanje, dokle god to ima smisla. I da ovo ustvari izlazi iz okvira foruma. Forum od studiranja nekih od svojih clanova mozda bi imao koristi na duze staze, ako bi to moglo podici kvalitet rada foruma, ali on nikako ne moze imati koristi od samog studiranja nekoga sa njega. Mislim da stipendiranje trebaju obavljati oni kojima tako nesto moze doneti direktnu korist, a to mogu biti studiji, filmski, muzicki, televizijski, svejedno, svuda gde je ovakav profil ljudi potreban, dakle ljudi osposobljenih za rad na profesinalnoj audio opremi. Oni ovako mogu dobiti ne samo sansu, nego i radno iskustvo. Medjutim, to mozda i nije u njihovom interesu, jer bi ih onda morali platiti vise. Klupko zamrseno... Sve u svemu, siguran sam da bih se lako mogao odreci nekoliko piva da bi neko ko to zasluzuje studirao, ali opet postavljam pitanje sebi i svima drugima, kome? |
Quote:
a i cemu? I taj neko ce da stuca 2 godine na "tu neku skolu" i opet nema nikakve garancije za posao (a dve godine je stariji)..:( |
Quote:
E sad ga pretera! :D |
Quote:
|
Kejkz je objasnio sustinu, pa da se ja ne ponavljam.
Sta god smo pokusali, dozivjelo je neuspjeh, ali to ne znaci da pokusavati necemo dalje. Ukoliko uskoro dobijemo neku sekciju sa kojom ce se moci bolje prezentovati radovi, mozda cemo moci da organizujemo neku nagradu za najboljeg izvodjaca, a ona tada moze biti i skolovanje na SAE. |
Quote:
Uh, sad si se provukao za dlaku...! :D Ajd , da ne ispadne da trujem thread, ali mi SAE uopste nije delovao kao da im treba pomoc... (kaze thread "pomoc za SAE") A i malo je to... ...razumeo bih da je to neka "nasusna" potreba, ali visoko obrazovanje je samo po sebi luxus, pa jos kad kosta kao 3-4 obrazovanja... |
Od DaBear-a se dalo očekivati.
Kejkz diplomatski "objasnio stvar" a Diviner "demokratski" podr?ao. A Big??? "Zar i ti sine (Big) Brute". |
Quote:
|
Tačno Big, ništa loše nisi reko, al ne reče ni ništa dobro po moj stav.
p.s. Podmićujem s dva,tri piva ako baš mora. (ako dam gajbu piva, nema za članarinu) |
All times are GMT +1. The time now is 11:09 PM. |