![]() |
Tv karta na DAWu?
Treba mi privremeno resenje za video komunikaciju izmedju rezije i rec.rooma.... imamtv kartu (pci) vishka.... smem li da gurnem nju u DAw i zakacim kameru .... koliko je to zahtevno za komp i podlozno konfliktima kojekakvim?
|
Re: Tv karta na DAWu?
Quote:
Ako ne ukljuis aplikaciju koja prikazuje sliku (ne koristis kartu), onda nema opterecivanja... koliko mi iskustvo govori, dok gledas sliku (TV program, ili sta god drugo) opterecenje postoji i nije beznacajno. probaj pa proceni sam... nista valjda nece da se zapali :shock: pozdrav bogi |
Najgore, sto mi treba to paralelno sa Cubaseom.... mada najcesce u vreme kada CPU nije preopterecen (usnimavanje)
|
Quote:
vidjao sam neke male lcd televizore, ne znam da li si ih probao, ako ti je kompjuterski monitor preskup, mozda je ipak najsigurnije da ti komunikacija bude stalna i neprekidna i nepovezana sa DAW pozdrav bogi |
ma.... cu da nabodem neki polovan TV... u pravu si.... odvojim to i nema zime:wink:
|
Quote:
pozdrav bogi p.s. velicina mu je bila kao knjiga... otprilike p.p.s E DA!!! Moze biti problema sa uzemljenjem ako jos nesto nakacis na taj TV... recimo kablovsku antenu ... |
A mozes da usnimis sistem (ghost) ubodes kartu i kameru, i probas :) .
|
Quote:
|
Quote:
pozdrav bogi |
Quote:
Znaci uskoro ;) . |
All times are GMT +1. The time now is 08:47 PM. |