Rumski Forum

Rumski Forum (http://www.rumski.com/forum/index.php)
-   Computer Hardware (http://www.rumski.com/forum/forumdisplay.php?f=83)
-   -   Tv karta na DAWu? (http://www.rumski.com/forum/showthread.php?t=35497)

OFF 18-10-2010 10:40 PM

Tv karta na DAWu?

Treba mi privremeno resenje za video komunikaciju izmedju rezije i rec.rooma.... imamtv kartu (pci) vishka.... smem li da gurnem nju u DAw i zakacim kameru .... koliko je to zahtevno za komp i podlozno konfliktima kojekakvim?

boggy 18-10-2010 10:49 PM

Re: Tv karta na DAWu?

Quote:

Originally Posted by OFF (Post 289089)
Treba mi privremeno resenje za video komunikaciju izmedju rezije i rec.rooma.... imamtv kartu (pci) vishka.... smem li da gurnem nju u DAw i zakacim kameru .... koliko je to zahtevno za komp i podlozno konfliktima kojekakvim?

Ako ne ukljuis aplikaciju koja prikazuje sliku (ne koristis kartu), onda nema opterecivanja... koliko mi iskustvo govori, dok gledas sliku (TV program, ili sta god drugo) opterecenje postoji i nije beznacajno.

probaj pa proceni sam... nista valjda nece da se zapali :shock:

pozdrav

bogi

OFF 18-10-2010 11:06 PM

Najgore, sto mi treba to paralelno sa Cubaseom.... mada najcesce u vreme kada CPU nije preopterecen (usnimavanje)

boggy 18-10-2010 11:13 PM

Quote:

Originally Posted by OFF (Post 289092)
Najgore, sto mi treba to paralelno sa Cubaseom.... mada najcesce u vreme kada CPU nije preopterecen (usnimavanje)

vidjao sam neke male lcd televizore, ne znam da li si ih probao, ako ti je kompjuterski monitor preskup, mozda je ipak najsigurnije da ti komunikacija bude stalna i neprekidna i nepovezana sa DAW

pozdrav

bogi

OFF 18-10-2010 11:26 PM

ma.... cu da nabodem neki polovan TV... u pravu si.... odvojim to i nema zime:wink:

boggy 18-10-2010 11:36 PM

Quote:

Originally Posted by OFF (Post 289096)
ma.... cu da nabodem neki polovan TV... u pravu si.... odvojim to i nema zime:wink:

kod Filipa (NS) sam video mali lcd tv, u standardnom 4:3 formatu... pa pitaj njega.

pozdrav

bogi

p.s. velicina mu je bila kao knjiga... otprilike

p.p.s E DA!!! Moze biti problema sa uzemljenjem ako jos nesto nakacis na taj TV... recimo kablovsku antenu ...

diviner 20-10-2010 08:30 PM

A mozes da usnimis sistem (ghost) ubodes kartu i kameru, i probas :) .

OFF 20-10-2010 10:26 PM

Quote:

Originally Posted by diviner (Post 289222)
A mozes da usnimis sistem (ghost) ubodes kartu i kameru, i probas :) .

a najbolje da ti zavrsis konacno win7/64 Daw, i da ubodem kameru ko covek u stari:wink:

boggy 21-10-2010 04:57 AM

Quote:

Originally Posted by OFF (Post 289227)
a najbolje da ti zavrsis konacno win7/64 Daw, i da ubodem kameru ko covek u stari:wink:

:banghead: :rolleyes: :rotfl:

pozdrav

bogi

diviner 21-10-2010 10:19 AM

Quote:

Originally Posted by OFF (Post 289227)

Evo sjedim oko SSD diskova, novih HDDova, i5 i i7 platformi, novih kulera i radim, radim. Win7 vec ima orchestru, bfd i jos nekoliko vecih instrumenata, ali mi zao sto recimo grand2 i slicni h2o emu instrumenti ne rade :( . A tu je i snow leopard.

Znaci uskoro ;) .

All times are GMT +1. The time now is 08:47 PM.