![]() |
Krk rp5
Decki bok. Vidio sam dole post, matije trazi isto sta i ja, aktivne monitore do 3000kn. Ja u Zg nisam nigdje nasao ove koje ste predlozili
Yamaha HS 50M ili polovne Yamaha MSP 5. U audiopro ima velik izbor krk monitora, adam 5 i 7 ali vecina njih je cijena oko 2 - 3 soma kn PO KOMADU. Na?o sam ovo: EVENT ALP5 2.610.00 par KRK RP5 1.552,00 komad,,dakle 3000 Prvi put sam u ovakovoj kupovini i zaista ne znam sta uzet, para vise od ovih nemam........ tnks.. |
Re: Krk rp5
Pa uzmi taj event.
Jbg,to je jeftinije od Behringera...:banghead: |
A onak..
Sta je s tim krkovima? To be valja il kaj? |
ja imam KRK RP6..
i u toj klasi mislim da su bestbaj..ugl meni su ok. moze da se radi pristojno..zavisi sta trazis,al da valjaju,valjaju.. ako si u mogucnosti poslusaj obe opcije pa odluci sam.. ja sam tako uzeo krk.. imao alesise i uzeo od drugara krk,svichovao..i nebo i zemlja kod mene u sobi,tako da sam odma znao sta mi je ciniti.. |
Quote:
Inače ja sam platio 2000 kn par u Zagrebu, Audio Pro. Popust je bio 35 %, ali to je bilo zajedno s drugom opremom (oko 6500 kn). Plaćeno je narud?benicom, a ne u efektivi. Kupljeno za studio (studij tonskog snimanja) na Pučkom otvorenom učili?tu Zagreb. Mislim da mo?e? izvući neki popust od bar 20 % ako plaća? gotovinom. Za ostatak uzmi neki pasivni kontroler za aktivne monitore. Mi smo za 400 kn uzeli SM Nano Patch (ima samo veliki potenciometar i MUTE). Na?e audio sučelje M-audio Fast Track Ultra USB 2.0 ima output potenciometar, ali to je tako maleno i nekvalitetno da je bolje imati ozbiljnu stvar za kontrolu. Tih 400 kn najbolja je investicija u cijelom studiju. |
Ja imam KRK 5 i odlicne su za te pare , ne slazem se sto se tice Basova sve zavisi kakva ti je protorija za slusanje to sve radi kako valja nema da te boli glava :rolleyes:.
|
[Zdrao momoci mene zanimaju monitori krk 9400.Zna li neko gde mogu da se nadju???
|
Uzeo sam KRK Rp6 G2 kao druge (odnosno trece) monitore...Kao druge sam imao microlab SOLO2..koji su za razliku od krk-a 4-5 puta jeftiniji...(krk=400e, SOLO2=70e za par) Kada sam ih uporedio...veruj te...kao da slusam iste monitore..
Znaci skoro indenticni su po zvuku, a sto se tice materijala...membrane takodje od identicnih, ali bas indenticnih materijala..Tako da moja preporuka..ako planirate da uzimate Krk rp seriju, ustedite 330 evra...uzimajuci Microlab (ali samo solo 2-ostali modeli nisu takvi)..imate ih u svakoj malo boljoj prodavnici racunara.(jedino ako hocete da se zove da imate prave monitore :D) Da se razumemo-Krk rp nije los zvucnik, ali ludaci Rusi su napravili veoma slican zvucnik za mnooogo manje para...Microlab SOLO2! Ako imate prilike poslusajte ga! pozz P.S. Pored njih kao prve imam novi Genelec. Sto se tice poredjenja krk-a i geneleca, nije osnovano porediti ih... Inace posle adama koje sam prodao (i koji su po meni bili uzas) iz Thomanna sam uzeo genelec-a 8250..Znaci do sada za mene NAJBOLJI monitori, odusevili su me...neverovatna preciznost...stvarno nemam reci...i mislim da sam za jedan dugi period zavrsio sa monitorima... |
Quote:
Ja trenutno ciljam na A7X ili mozda A8X... pa me zanima. |
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 03:08 PM. |