![]() |
Rezonant Music Label
Evo malo da predstavim label koji drzimo moje 2 kolege i ja.
Ukratko,krenulo je sa potrebom da svoju muziku izdajemo brzhe i da ne chekamo duzhe na realizaciju stranih ugovora,a potom smo pocheli da izdajemo domace izvodjache,pa posle i strane...Da ne pricham mnogo,poslushajte. Uzdravlje! https://www.beatport.com/en-US/html/...EntityId=11332 |
Re: Rezonant Music Label
lep mjuz, sve najbolje za vas i label(ako se vinyl vrati u klubove, tj. ovaj mjuz na vinyl i da narod kupuje, zelim vam presovanje)
|
Hvala! :)
Pa neshto je otishlo na vinil,ali u manjem broju,i delovalo je u tom trenutku da ce se moooozhda vratiti na globalnom nivou,medjutim...nishta. |
bas steta, suvise je jadno da dobri trekovi ostanu na mp3, ali kad je takvo vreme doslo da vinyl nece niko da kupi
|
odličan 5 !!!
pozdrav i sve naj u budućnosti... btw. FAKTOR X mi je favorit... |
@ Mika
Na zhalost...mada,danas se nikad ne zna.Mozhda se vrate! :D @ Daddy Z Hvala! Ne mogu da odvojim favorita,naravno,ali kad je Faktor X u pitanju,presudni faktor je Heartbeat! :p |
@ elf
nadam se da ce da se vrate, jer pola lejblova od kojih sam kupovao su se sada presaltali na mp3 ili su se ugasili, sto je zalosno. |
super! sva podrska!
|
Odlicno zvuci:
- Petkovski - By Any Means - En-Tropic - Roll Away Samo napred drzim vam fige:) |
Hvala svima!
Uskoro sledi novo izdanje...Stay tuned! :D |
All times are GMT +1. The time now is 01:24 PM. |