![]() |
Kolika je cena za vas ulozen trud ??!!
Zanima me koliko naplacujete to sto uradite ! ?
Znam da je to nekima poslovna tajna i da se vrti oko toga " stvar dogovora " ali priblizno koja je to suma koju uzmete za vase delo ?:harmonikas: Ne bih da ispadne da prozivam ljude (cak naprotiv ) ali voleo bih tipa DaBear,Peruna itd ,da cujem o svemu ovome jer znam da ljudi extra rade svoj posao. Bilo bi pozeljno da kazete koju vrstu muzike radite cisto da uporedimo i da vidimo sta najvise prolazi kod ljudi i kako to da za isti trud tipa Rock vs Grand,za zabavnjake uzmete vise kinte :) (uglavnom sam cuo takve price ) :wink: i da li radite u kucnim uslovima ili u studiu ? P.S gorepomenuta dvojica ne moraju da odg na ovo zadnje pitanje :rotfl::rotfl::) |
Re: Kolika je cena za vas ulozen trud ??!!
Pa sta bi sad,maca pojela jezik :rotfl::)
|
moja fixna dnevnitza je 50 eur ali nisam muzikant ni prdutzent, da jessam bila bi vetca :D
|
Quote:
i koja vrsta muzike ako nije tajna ?:wink: |
Da se nadovezem
Moja je 30 evra matrica/hip hop-rnb 40 evra matrica/zabavnjaci-Grand fazon :):) E sad da me neko pita zasto Grand skuplje pff,ne bih znao kako to da mu objasnim.Jednostavno ljudi postavili vece standarde i ja se samo pridravam toga :rotfl:8-) |
Pa to je super. Dva albuma mesecno i imas vec za "leba i mleka", a ako uradis 3, mozes vikendom i da izadjes negde... :)
|
Quote:
|
Quote:
dai neki rad da chujemo! :da: |
Quote:
Ovih dana otvaram myspace pa cu tamo sve okaciti.Ali stvarno je tako. Naravno dok se ne ubacis u jacu ligu medju facama 8-):harmonikas::dj: |
Daj da cujemo nesto :)
|
All times are GMT +1. The time now is 01:17 AM. |