![]() |
Jedemo najmanje mesa u Evropi !!???
1 Attachment(s)
:shock::shock:
Jedemo najmanje mesa u Evropi Autor: B. Krivokapić | Foto: Beta | 11.10.2009. - 00:01 Verovali ili ne, u zemlji roštilja i „jagnjećih brigada“ jede se najmanje mesa u Evropi. Prema anketi sprovedenoj u preko 97 odsto domaćinstava, svaki građanin Srbije tokom 2008. u proseku je pojeo 44 kilograma mesa i ribe, što je 7,4 odsto manje nego 2007. i skoro dvostruko manje od proseka zemalja EU koji iznosi 86 kilograma. NEMOGU DA VERUJEM!!!! CIM NISAM TU, OPADNE POTROSNJA MESA,,,,:ups: CEO CLANAK http://www.blic.rs/temadana.php?id=114937 |
Re: Jedemo najmanje mesa u Evropi !!???
Nema se para za meso.
|
A ni ono sto u Evropi zovu meso ne bih mogao da nazovem mesom... sta prosecan taj "evropljanin" jede od mesa, mi to dajemo kerovima... 8-)
|
Quote:
|
97%... Moe msljnje: ovo je LAZ...
drugo, cesto se za "meso" smatra pecenje ili rostilj... a kobasice, salame, slanina, pastete, sarme ... i ostale mesne preadjevine, proizvodi i verzije, ipak ma koliko malo, jesu mesni proizvodi... a njih ne uzimamo kao "meso" Ovo je narucena aKneta zarad nekih drugih ciljeva... mozda da se pospesi ona akcija, "strajkujem gladju za gladne..." :banghead: gluposti... moje misljnje |
to je po meni ok, ljudi ce biti manje agresivni.
ono sto je lose je sto smo 3. na svetu po broju umrlih od kardiovaskularnih bolesti posle rusije i ukrajine.. Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Sa mesom je situacija bolja, ali kada vidim one prodavce na pijaci sto prodaju meso na +35... |
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 10:35 AM. |