Rumski Forum

Rumski Forum (http://www.rumski.com/forum/index.php)
-   Promocija radova (http://www.rumski.com/forum/forumdisplay.php?f=94)
-   -   I ja konja za trku imam. (http://www.rumski.com/forum/showthread.php?t=28673)

Salle 27-07-2009 11:48 PM

I ja konja za trku imam.

Klavir mi je prvi instrument... gitara je vise rekreativno, al' imam par nekih pesama...
Znam da nisam neki virtuoz, al' me ipak zanima sta mislite o melodiji i tekstu.
Hvala.

http://www.youtube.com/watch?v=feAayN0e39U

zlobisha 28-07-2009 01:47 AM

Re: I ja konja za trku imam.

Malo ra?timovana? :shock:

Inovative_kg 28-07-2009 07:39 AM

Debelo rastimovana :)

Bockie 28-07-2009 09:41 AM

radijska tra-la-la pesma,jedna od onih sto ne skontas ni da je pocela ni prosla,dobra za popunu albuma...
8 ovakvih i jedna od Marine,sa nekim gostom npr Joksimovic, i eto prvenca.
Ovakve pesme su potrebne,i budi pametan,nadji dobrog aranzera,za ovo se moze dobiti do 300e...

...jeste rastimana,suza suzu stize i to bas nesrecno...

Salle 28-07-2009 11:44 AM

Quote:

Originally Posted by Big Bockie (Post 251475)
8 ovakvih i jedna od Marine,sa nekim gostom npr Joksimovic, i eto prvenca.

Nije mi namera da pravim osam pesama na ovu foru, snimam album prvenac, a ponajmanje da saradjujem sa Marinom.

Quote:

Originally Posted by Big Bockie (Post 251475)
Ovakve pesme su potrebne,i budi pametan,nadji dobrog aranzera,za ovo se moze dobiti do 300e...

Moje emocije nisu na prodaju. Pesma nije komercijalna i pisana da bi se zgrnula kinta i bila popularna 3 meseca, vec sam pokusao da se izrazim kroz muziku i reci.
Ti mislis da nisam uspeo u tome, neki drugi misle da jesam, i to je potpuno ok. Volim pluralizam misljenja i ukusa, ali opet svoj muzicki rad ne bih poredio sa radijskim zvezdicama :wink:

sinisake 28-07-2009 01:50 PM

Ne bih se kladio bas na tog konja... :cry:

Osim cinjenice da je gitara JEZIVO rastimana, melodija i harmonija su JEZIVO sablonske... Balasevicevski, na trenutke, samo taj lik ipak ima malo bolje tekstove...

awacs 28-07-2009 02:30 PM

Quote:

Originally Posted by Salle (Post 251489)
Moje emocije nisu na prodaju. Pesma nije komercijalna i pisana da bi se zgrnula kinta i bila popularna 3 meseca, vec sam pokusao da se izrazim kroz muziku i reci.

Pa onda nemoj da pominješ konje, trke i slične stvari. I nauči da štimuješ instrument, osim ako ti nije ideja da izražavaš raštimovane emocije...

Pozdrav,

Vasa

DaBear 28-07-2009 02:47 PM

Quote:

Originally Posted by Salle (Post 251489)
Nije mi namera da pravim osam pesama na ovu foru, snimam album prvenac, a ponajmanje da saradjujem sa Marinom.
Ti mislis da nisam uspeo u tome, neki drugi misle da jesam, i to je potpuno ok. Volim pluralizam misljenja i ukusa, ali opet svoj muzicki rad ne bih poredio sa radijskim zvezdicama :wink:

sto bi rekli: sablon-o-rama (sablon do sablona), konfekcija, NISTA vec necuveno / neodsvirano / neopevano..

Nemoj da se plasis, kintu neces "zgrnuti"....(€300 ne racunam kao neke velike pare, ako resis "da se prodas")...

ako si pesmu napisao devojci - to je onda ok i mozda bude i nesto:wink:,

a za album prvenac, bolje se potrudi da napravis neke jace pesme , a popunjavace, ces posle lako.

e, a i stimeri su danas bas jevtini.....

Bockie 28-07-2009 03:24 PM

Quote:

Ti mislis da nisam uspeo u tome, neki drugi misle da jesam, i to je potpuno ok.
Ni jednog momenta nisam izrazio stav da nisi uspeo! Cim snimak postoji, znaci da jesi.
Kako si uspeo, o tome sam ti dao najprijateljskiji savet, bez da poredim sa "panonskim govnarom" i slicno jer niko ne voli da puno bude poredjen...
Mislim da je moj stav o lepoti ove pesme ili ne , potpuno irelevantan u odnosu na ono sto sam odgovorio.
A malo mi je i muka od tog uopstenog stava u domacih mladih muzicara: "Ja to ne radim za pare,ja to volim,bla,truc,trt..."...
Dakle dajem ti moj stav kao sto si i trazio od svih na ovom javnom mestu.
Postujem tvoje emocije i nisam ih implicirao u izneti stav.

loverboydex 28-07-2009 09:15 PM

Znam da nisam neki virtuoz, al' me ipak zanima sta mislite o melodiji i tekstu.
Hvala.

Ako ti klavir bolje le?i, za?to ne otpjeva? uz klavir?Normalno, prije bi ga trebalo "u?timati" bolje nego gitaru.:cool3:

All times are GMT +1. The time now is 09:17 PM.