Rumski Forum

Rumski Forum (http://www.rumski.com/forum/index.php)
-   Razno (http://www.rumski.com/forum/forumdisplay.php?f=86)
-   -   Kada ce Grandu doci kraj?!?!?!?!?! (http://www.rumski.com/forum/showthread.php?t=27978)

Geronimo 09-06-2009 09:33 AM

Kada ce Grandu doci kraj?!?!?!?!?!

Folk pevačica Suzana Jovanović, supruga prvog čoveka ?Granda? Sa?e Popovića, nedavno se vratila iz Ljubljane gde je tra?ila stan za sina Danijela. Naime, njen 21-godi?nji sin će uskoro pohađati privatni fakultet za filmsku i muzičku produkciju koji se osim u Sloveniji, nalazi i u Austriji, Engleskoj, Italiji i Singapuru. ?Slovenija nam je ipak najbli?a, a ako budem za?elela da vidim sina sa kojim se prvi put u ?ivotu razdvajam na du?i period, spakovaću ćerku Aleksandru u automobil i pravac Ljubljana. Svi u porodici smo vezani za njega, naročito sestra, ali dobro je da malo vidi kako izgleda samostalan ?ivot?, ka?e mama Suzana. A kada zavr?i sa ?kolom, Danijelu je zagarantovan posao u ?Grandovom? studiju, gde je već sarađivao na produkciji albuma ?Amadeus benda?, Slavice Ćuktera?, Lepe Lukić, Marinka Rokvića...
:banghead::banghead::banghead::banghead::banghead: :banghead:

Pitam li se koliko jos treba da prodje vremena da neko baci bombu na Pomenutu Muzicku kompaniju da zaustavimo vise ovaj sund??!!

sRce 09-06-2009 09:41 AM

Re: Kada ce Grandu doci kraj?!?!?!?!?!

Quote:

Originally Posted by Geronimo (Post 248074)
Folk pevačica Suzana Jovanović, supruga prvog čoveka „Granda“ Saše Popovića, nedavno se vratila iz Ljubljane gde je tražila stan za sina Danijela. Naime, njen 21-godišnji sin će uskoro pohađati privatni fakultet za filmsku i muzičku produkciju koji se osim u Sloveniji, nalazi i u Austriji, Engleskoj, Italiji i Singapuru. “Slovenija nam je ipak najbliža, a ako budem zaželela da vidim sina sa kojim se prvi put u životu razdvajam na duži period, spakovaću ćerku Aleksandru u automobil i pravac Ljubljana. Svi u porodici smo vezani za njega, naročito sestra, ali dobro je da malo vidi kako izgleda samostalan život”, kaže mama Suzana. A kada završi sa školom, Danijelu je zagarantovan posao u „Grandovom“ studiju, gde je već sarađivao na produkciji albuma „Amadeus benda“, Slavice Ćukteraš, Lepe Lukić, Marinka Rokvića...
:banghead::banghead::banghead::banghead::banghead: :banghead:

Pitam li se koliko jos treba da prodje vremena da neko baci bombu na Pomenutu Muzicku kompaniju da zaustavimo vise ovaj sund??!!

A sto ti citas vesti iz Granda ako te to toliko ne zanima ?

Hollywood 09-06-2009 11:35 AM

ja mislim da je to dobro

jer taj klinac nece biti samouk, a moze to da bude, otici ce negde napolje i mozda ce se malo oplemeniti, a samim tim ce mozda istriovati da nesto promeni.

oduvek sam bio utopista :rotfl:

meka 09-06-2009 11:43 AM

Quote:

Ni?ta du?e od istog događaja sa skup?tinom, koja ipak i ne-muzičare boli.

Geronimo 09-06-2009 11:48 AM

Citam novine generalno i naleteo sam na ovaj naslov to je to.
Quote:

Originally Posted by sRce (Post 248076)
A sto ti citas vesti iz Granda ako te to toliko ne zanima ?

vasko 09-06-2009 12:23 PM

Quote:

a sto taj neko ne bi bio ti?

allegrosteva 09-06-2009 01:09 PM

Zbog ovakvih stvari sam poceo da se deklarisem kao narodnjak. Kraj ce grandu doci kada nenarodnjaci prestanu da palamude i kada pocnu nesto da rade, kada prestanu da pljuju po svemu sto nisu oni(tu ukljucujem i pljuvanje po drugim nenarodnjackim muzicarima). Svi su bre nesto pametni a ja od smrti Milana Mladenovica nisam cuo 10 kvalitetnih rok pesama. Al ne"mi smo u fazonu do jaja a oni su seljaci". A seljaci pobedise. Najvise me pogadja sto u rok muzici (na kojoj sam odrastao) ima toliko losih, nabedjenih, pogresnih ljudi. Pricao sam sa drugarom sa foruma i decko nije mogao da veruje koliko se u toj folk muzici ljudi ispomazu sa nabacivanjem svirki, preporukama, informacijama jer je navikao da mu kolege iz njegove branse stalno podmecu nogu.
Jedino sto ja zameram grandu je to sto se mnogo pomerio od prave narodne muzike. Ali i to je razumljivo jer nama je u Srbiji ispran mozak time da je sve sto je nase-seljacki. Neka se ne nadju prozvanima kolege iz susednih drzava, nisam sovinista samo volim svoju zemlju-kod nas ljudi kad cuju neku sevdah pesmu, kad cuju klapu, kad cuju sirtaki, river dance to im je ultrakulturan etno( i to je lepo sto se postuju tudje kulture ) a "dvojka je seljacka". Nas su decenijama pokusavali da ubede da je neka muzika sa zapada ono sto treba da slusamo i sviramo.Pa ne moze nama nikad biti blizi genima MTV od Carevca. Samo mislim da je greska to sto nasu narodnu muziku nisu podigli na jedan visi kulturni nivo, kao sto su to uradili
-grci
http://www.youtube.com/watch?v=cIw5ePTO1j8
-turci
-bugari

P.S.Geronimo ne razumem sta je tebe u celoj prici povredilo to sto hoce da skoluju dete ili to sto imaju para za stan?

disco violence 09-06-2009 01:53 PM

A sto bi uopste ratovali protiv njih.Kontam da ce se sami raspasti jer nemaju konkurenciju.Kod nas u srbiji nasuprot tom grand svetu koji guta sta mu se servira,postojimo i mi ljudi koji volimo nesto drugo i cackamo po internetu da iskopamo neku novu dobru muziku i kada je nadjemo sretni smo skoro kao nekada kada su se narucivale ploce i kasete.Meni samo nije jasno da ni jedna televizija,a pogotovo RTS nije uvidela koliko ljudi vole da slusaju muziku i da vec godinama nemaju ni jednu muzicku emisiju.Vidim da je HTV ponovo krenuo sa svakodnevnom muzickom emisijom gde ima domacu i stranu muziku kao i vesti iz sou biznisa.Na kraju ce isti taj Zeljko Mitrovic pokrenuti ovako nesto na jednoj od svojih mnogobrojnih televizija i bice spasilac rokenrola,jer su svi ostali bili isuvise gluMpavi da tako nesto urade.Pre neki dan sam cuo da hoce da otvori svetsku televiziju koja ce emitovati zurke 24 sata dnevno iz svih delova sveta,sto vec ide u ovom smeru o kome pricam.

redwater 17-06-2009 11:54 PM

uf

dejankuki 18-06-2009 12:02 AM

Hmmm, postavicu pitanje, kao i na jednom drugom forumu...

OK, kod nas imamo "krivce": Grand, Pink, Melos, DM.. bla bla bla.. ali sta to "tera" i "ko servira" nasim susedima u Hrvatskoj tu muziku (drzavne TV sigurno ne, a bogami ni preko kablovskih operatera ih nema...), a oni svakim danom vise i vise ne mogu da zamisle neki tulum bez "Cajki'..

Hocu reci... izgleda da je "pitkost" tog melosa nezaustavljiv..

e sad.. tu bi trebalo mnooooogo uceniji ljudi da daju odgovor... po meni. Mi smo malo neuki za to...

Ili mi se samo cini da se "cajke" tamo slusaju svakim danom sve vise... :ups:

Ne znam...

All times are GMT +1. The time now is 11:11 PM.