![]() |
T.C.Electronic BMC-2 Monitor controller
halo Tc izbacio novi kontroler. Koji ima uzebi DA konvertor.
Zanimljivo pruza dva izlaza jedan Analogni i jedan digitalni izlaz. tako da mogu Monitore sa diditalnom opcijon direknto Spojiti. Clock je, kako pise u jedom clanku, iz sistma 6000 tako da bi to trebalo biti jako dobro. REF Button jako zanimljivo preset koje vraca sistem na refernetan level slusanja. http://www.delamar.de/wp-content/upl...onic_bmc-2.jpg cjena ce biti meni se cini 599€. Ako su konvrteri dobri sigurni jako zanimljiva stvar. Pozz Denis |
Re: T.C.Electronic BMC-2 Monitor controller
Izgleda lepo i prakticno ali cini mi se,totalno aktivna varijanta a ja to bas i nevolim.Mada se relejima i atenuatorom retko ko danas i sluzi jer su te varijante skupe bez obzira na jednostavnost.Pozdrav Demo,svrati na ovu temu http://www.rumski.com/forum/showthre...=24716&page=11 sigurno mi mozes pomoci.
|
Na stranu sto nema atenuator sa relejima ... ovde je (po mom skromnom misljenju) problem sto nema FW interfejs... to mu smanjuje upotrebljivost (treba vam neka karta koja ima S/P DIF, ADAT ili TOSLINK, barem).. cudno je najvise zato sto im je u internoj tehnologiji koju su primenili (DICE, JET PLL), firewire interfejs prakticno "na tanjiru". Bez FW (mora dodatna kartica) i sa cisto digitalnom atenuacijom... nisam siguran da li se to sve isplati.
pozdrav bogi |
Pa da,steta za ovaj lep dizajn.Boggy,svrati molim te i ti na ovaj link sto dadoh ako stignes,mozes sigurno da mi pomognes.
|
Quote:
|
Quote:
Ali sto se tice cene, konektivnosti, elegancije i ergonomije... TC je pobednik definitivno... ako se gleda u odnosu na ove ~1k$ konvertore pozdrav bogi |
Koliko D/a u toj cenovnoj klasi moze da bude chujni pomak u odnosu na neke standardne kartice (RME npr)?
|
Quote:
paaaaa, CUJ? :) |
Quote:
pozdrav bogi p.s. mada jeste puno lakse postavljati standardna "Rumski type" pitanja.. o "zvucnom kvalitetu" konvertora... barem ne mora da se ustaje sa stolice :p |
Quote:
Tako ispada...ili to, ili kupuj sto ti kazu.:) |
All times are GMT +1. The time now is 07:16 PM. |