![]() |
Esi MAYA
Javite se ljudi ko Boga vas molim da podelite sa mnom vase iskustvo pri radu sa mayom:).Koristice mi sta god napisete u vezi nje,jer lomim glavu izmedju ESi Maya
ESi Juli@ i Emu 1212m. JEste da je mozda emu 1212m najbolja ali ne bih da bacam pare uzalud.Zanima me sa Mayom kakav je zvuk,ima li dosta latencije prilikom koriscenja Midi controlera itd . .?Hvala unapred.Pozz |
Re: Esi MAYA
KUPUJ MAYA-U bez razmisljanja !!!!! evo imam je godinu dana i nemam nikakvog loseg iskustva sa njom ...
nema nikakvih dropova i sl. ja na boljoj budzetskoj kartici nisam radio ... btw imam usb varijantu ako je budes uzimao podesi asio setovanjatj obrati paznju na aplication priority i system performance http://i726.photobucket.com/albums/w...ptrimer002.jpg |
A sto se tice latencije prilikom koriscenja midi controlera i kakav je kvalitet zvuka sa njom??:shock:
|
ja rekox neces se opeci :]]]
ako ti je bas frka uvek imas spdif out :] |
ok.Posto sam se razmisljao da uzmem emu 1212m ili esi Juli@,ali ortak mi je rekao da mi je to bacen novac jer konvertori mi ne trebaju (Nemam nikakve instrumente) a meni treba kartica bukvalno zbog latencije i zbog zvuka tj da mi radi posao tj da je isplatim kasnije :)
|
Quote:
Pozdrav |
ma opusteno :wink:
treba mi za produkciju,pravljenje matrica itd.Ali posto JOS UVEK :) imam integrisanu zvucnu a imam MIDI controler (povezan preko usb 2.0 ) latencija me ubija sto je i logicno.Pa sad pitam jel se javlja veca latencija prilikom vise kanala itd i kakav je zvuk (ne mislim na igrice i na preslusavanje mp3-a preko winamp-a :D ).POsto citao sam da takodje kod nekih kartica nije toliko sjajan zvuk. |
ja ti kazem uzimaj karticu , ova latencija sto sam postovao je brz rad na kartici ne osetis je a u postoji kvantizacija u sekvenceru tako da ... a sto se tice midi kontrola on da fly ... ja stvarno neku budzetsku kartu koja je stvarno dobra odavno nisam cuo , kao sto ti rekox kupuj instaraliraj i uzivaj u radu
|
Quote:
Pozdrav (i veruj Alavuku, ima čovek iskustva iz prve ruke) |
awac da se razumemo samo :).
Ja sam znao da nema za sluske izlaz ali ortak mi je rekao kako ce mi prosto trebati da cujem preko sluski to sto odradim jer ima razlike izmedju monitora kada slusa i kada slusas na sluske.I onda sam se smorio i odustao od emu 1212m i esi juli@-e.Naravno da bih se pevalo. Btw Maya koliko vidim ima fantoma :wink: |
All times are GMT +1. The time now is 06:06 PM. |