![]() |
Molim za pomoc.. Superrior drummer
Nikako ne mogu da instaliram ovo cudo, mucim se vec peti sat.. Prvi deo instalacije prodje ok, a kada dodje do onog Sound library install dela on mi javi da je ubacen pogresan disk, i tako za svaki od 5 DVD-a. Sam sam iskopirao banke na disk, ali ne mogu nikako da ih dodelim samom drummeru. Nek pomogne neko ko je ovo vec instalirao, vec sam izgubio mnogo zivaca :)
|
Re: Molim za pomoc.. Superrior drummer
Pricas o dvojci?Kada otvoris sempler imas tabove za mix....jos par i na zadnjem koji je setings (pricam napamet jer nemam to pred sobom) kada udjes imas lepo da mu oznacis gde ti se semplovi nalaze i onda ih sempler vidi.Imas samo jedan bubanj na tih 5dvda.
|
To sam i uradio, ali nema leba.. Okacicu za 20ak minuta screen shotove, pa pogledaj, verovatno ces pre mene skapirati u cemu je problem :). Hvala :)
|
Vazi,tu sam.
|
4 Attachment(s)
|
Elem posto je verovatno sam forum smanjio slike, malo cu ih pojasniti. Na njima se vidi kako Superrior trazi da mu zadam putanju ka Sound Libraryju , a kada to ucinim, on nece ni da makne iako pokazuje 'zelenom stiklom' da je kao sve ok ... Vidite i folder sa Sound bankovima
|
Vidim u cemu je problem.Sempler i zvukovi su superior 2 a ti pokusavas da namestis zvukove tamo gde idu zvukovi superiora 1.Tamo gde ti je library treba da pise avatar ili tako nesto i onda tu podesis putanju ka folderu sounds.
|
Da, SL-avatar, samo sto to nece da prihvati pa Boga da zoves :( :( :( ...
|
Kada library namestis na sl avatar,jel dobijes dole da mu namestis putanju?
|
Kad probam da stavim SL-avatar kao library, izadje mi upozorenje " That's not a Sound library "
|
All times are GMT +1. The time now is 05:29 PM. |