![]() |
top 5 pluginova
koji je va?ih top 5 pluginova koje koristite
|
Re: top 5 pluginova
PSP Vintage warmer
PSP Xenon PSP Vintage warmer PSP 608 Multi Delay PSP Vintage Warmer :da: |
Native - Roger Nichols Uniquel-izer (iako me baguje!)
- Waves Mercury Bundle (API 2500, SSL EQ) - Sonnox Native Reverb - Kjaerhus Golden Audio Gate - Timeworks Mastering Limiter DSP - Uad 1176, Cambridge, Pultec EQP-1 ,Plate 140, La2a. |
[quote=Arthur;239287]Native - Roger Nichols Uniquel-izer (iako me baguje!)
- Waves Mercury Bundle (API 2500, SSL EQ) - Sonnox Native Reverb - Kjaerhus Golden Audio Gate - Timeworks Mastering Limiter - :wink::D laknulo mi...već sam pomislio da imam uvrnuto uvo...nitko ga nigdje ne spominje a meni najdraži master limiter... |
odavno su se ovde isprala usta sa istim. veoma je jednostavno - ko ne voli L2, obožava Timeworksa. Nije svemoguć, al za žanrove kojima se ja bavim, radi divno. Eventualno ga iskombinujem sa UAD precission limiter, al samo 1-2db, i to ako mi fali da se kurčim :da:
|
Hmh najomiljeniji = najkori?teniji? Ovo bi bilo nekih 5 iako bi mi vi?e pasalo 10:
Voxengo Crunchessor Voxengo GlissEQ PSP Xenon Voxengo Lampthurster Voxengo Marquis |
sad ste svi lepo stavili sta imate od Waves-a (a i ostalih)...sa vasim podatcima, IP adresom itd,,,:(
sad ce da vas pitaju za racun iz prodavnice,kad ste kupili plugove..? A mozda je Maiv, dvostruki spijun? :( |
ja ionako ne koristim odavno waves bilo kakav , smece u svakom slucaju (aj pljujte me)
|
Quote:
Takodje. I Sonnoxov limiter je odlican. Kod mene se onaj Roger Nichols zove i dalje "Eqium" i ne baguje uopste, a koristim ga obilato. |
EMU Core efects:shock:
|
All times are GMT +1. The time now is 01:20 PM. |