![]() |
Hammond "osvezavanje"...
Imam jedno pitanje...
... moj brat ima Hammond M100 orgulje i poceo je zvuk malo da mu slabi pa ga interesuje da li ima neko kod nas ko bi mogao da mu uradi "osvezavanje", zameni lampe i sl. (sta god je neophodno)... i jos jedno pitanje - koliko je tesko doci do Leslie-ja za njega i da li postoji neka dobra alternativa... ... bilo bi super ako neko zna nekoga ko zna nekoga ko zna nesto o tome :wink::) Hvala unapred... Pozz |
Re: Hammond "osvezavanje"...
|
Kontaktiraj Daemian-a sa foruma, mislim da te on mo?e uputiti na nekoga
|
Quote:
@Analog... hvala, kontaktiracu co'eka... Pozz |
Quote:
http://www.artistsystems.net/mex/proizvodjaci.php |
Quote:
:shock: ha... extra... znaci pitanje Leslie-ja je reseno :mase:... a jel' imate nekog servisera za Hammond? pitaj molim te posto je malo stariji model u pitanju... nadam se da ima neko kod nas... Cujemo se... Pozz |
Quote:
|
hmm... pa ne znam da li je dovoljno uputstvo... trebalo bi da neko poznaje generalno te starije modele, da zna da li treba samo zameniti lampe ili je jos nesto u pitanju... sta znam... posto orgulje rade, znaci nisu u kvaru, nego je zvuk poceo da slabi, i sad, ja pretpostavljam da su samo lampe u pitanju ali ko ce ga znati... jer se u njih i ulje sipa povremeno... zaje*ane rabote se tu odvijaju :wink:... vidi za to servisno uputstvo ali bi i majstor trebao da je neko ko poznaje materiju, jer da bi mu zatrebalo uputstvo treba prvo da zna sta je u pitanju tj. sta treba da radi :wink:
Pozz |
063 8938963, trazi Gonza, reci da ti je Dejo Vuckovic dao broj.
|
Hvala Dejo, pozvacemo ga...
Pozz |
All times are GMT +1. The time now is 04:37 AM. |