Rumski Forum

Rumski Forum (http://www.rumski.com/forum/index.php)
-   Audio Software (http://www.rumski.com/forum/forumdisplay.php?f=84)
-   -   Koju verziju wavesa instalirati? (http://www.rumski.com/forum/showthread.php?t=26136)

disco violence 03-02-2009 08:59 AM

Koju verziju wavesa instalirati?

Posto sam resio da malo osvezim komp, zamenim maticnu i procesor, morao sam da reinstaliram sistem.Posle reinstalacije nista mi nije predstavljalo veci problem nego Wavesi.Imao sam stariju verziju 3.5, kada sam ih instalirao oni su tu ali ih je nemoguce podici u bilo kom kanalu.Sada razmisljam kad vec krecem izpocetka treba mi savet koju verziju wavesa da instaliram posto ih ima gomila?

lesha 03-02-2009 09:44 AM

Re: Koju verziju wavesa instalirati?

Quote:

Originally Posted by disco violence (Post 233827)
Posto sam resio da malo osvezim komp, zamenim maticnu i procesor, morao sam da reinstaliram sistem.Posle reinstalacije nista mi nije predstavljalo veci problem nego Wavesi.Imao sam stariju verziju 3.5, kada sam ih instalirao oni su tu ali ih je nemoguce podici u bilo kom kanalu.Sada razmisljam kad vec krecem izpocetka treba mi savet koju verziju wavesa da instaliram posto ih ima gomila?

nijednu.

milos 03-02-2009 10:04 AM

Mercury bundle, mada je poprilicno skup...

Danny Lou 03-02-2009 10:58 AM

posljednju...

korenjak 03-02-2009 11:40 AM

Mercury sadrzi sve predhodne + jos neke nove

kravadinka 03-02-2009 01:32 PM

Quote:

Originally Posted by lesha (Post 233831)
nijednu.

Hahahaha... :rotfl: Bas tako... Osim par nezamenjivih, vecina precenjena, mada ja volim da ih imam tu, cak iako ne "vadim" nijedan po par meseci...
Ako mislis na "Try before buy" onda instaliraj Mercury bundle, ali ako zelis da kupujes, nista losije ne svira za mnogo manji novac PSP Audioware, sta vise... E sad, ko placa pluginove, zna o cemu je rec... :wink:

Jan 03-02-2009 02:37 PM

Pa ono...ja koristim 3-4 plaginova odatle...Waves Q10 za skidanje frekvencija, Waves SSL Bus kompresor i eq, ponekad i njegov channel strip, S1 Imager da skupim gde ima faznih problema sa semplovima i tolko...Sad pojavom ovih PSP Squad ekvilajzera najverovatnije cu i Waves SSL EQ prestati da koristim, ovim sam odusevljen...Ali Mercury da, vredi da se ima

lesha 03-02-2009 02:48 PM

jao kad vas budu pozvali ovi iz wavesa, cuo sam da su otvorili kancelariju u beogradu.. :D

LACKY 03-02-2009 02:52 PM

Sta rade u kancelariji, krece!

disco violence 03-02-2009 03:52 PM

Ne vredi, ti wavesi su stvarno komlikovani, ponovo sam ih instalirao,a nuendo ih ne konta.Bilo koji plug pokusam da ucitam pojavi se ERROR plug in not loaded.
Sta cemo sad?

All times are GMT +1. The time now is 12:14 AM.