Rumski Forum

Rumski Forum (http://www.rumski.com/forum/index.php)
-   Razno (http://www.rumski.com/forum/forumdisplay.php?f=86)
-   -   MCI-528D u studiju PR1 u Novom Sadu (http://www.rumski.com/forum/showthread.php?t=26071)

roginator 29-01-2009 04:53 PM

MCI-528D u studiju PR1 u Novom Sadu

evo nakon duzih priprema i udarnicki odradjenog posla u proslih 2 tjedna u Novome Sadu nalazi se MCI 528D kompletno restauriran i modificiran za nove pobjede...

uskoro cu uploadat neke fotke stola tokom restauracije i opisat sta smo mu sve radili ...no mislim da je dovoljna informacije da je cca 4 covjeka u 12 dana potrosilo ukupno oko 700 radnih sati da se posao napravi PERFEKTNO!!!!!!!

stol sam posnimio i stavio za pocetak na Utube

http://www.youtube.com/watch?v=NsgUhPMQz1o

MCI 528D ...sn 199

zahvaljujem se ovim putem ljudima koji su jako doprinjeli da se ovaj posao ostvari i da jos jedna vrhunska konzola produzi zivotni vijek nakon 29 godina rada!!!!

HVALA: g.Srđanu, g.Vitomiru, g.Ivanu Kesicu, Duci, Moritzu i svima sa radija Novi Sad koji su nam srdacno pomogli i pokazali dobru volju za ovaj veliki projekat.

HVALA: Bokiju, Siliconu, Everlastu, Slobi, Leshi na pomoci oko stola :wink:

HVALA i mom timu ljudi Nikoli Fuckaru i Kruni Štimcu.

SRETAN NOVI ROĐENDAN MCI STOLU u NOVOM SADU u Studiju PR1

milos 29-01-2009 05:53 PM

Re: MCI-528D u studiju PR1 u Novom Sadu

Veri Najs ,MCI rulzzzz8-):wink:

DADDY Z 29-01-2009 07:33 PM

super...žao mi je što nisam stigao na susrete...heheheh...u svakom slučaju,svaka čast i najbolje želje ekipi u studiju M

silicon science 29-01-2009 09:13 PM

klik-klak cik-cak klik-klak cik-cak klik-klak cik-cak klik-klak cik-cak klik-klak cik-cak klik-klak cik-cak

..to je bio nas nekolicine posao - da se razrade dugmici gumbici:):wink::rotfl:8-)

idekius 29-01-2009 10:08 PM

He, he! Čestitke!
Dakle, još jedan lep vintage mixer u zemlji... Lepo, nema šta!

Ekipi forumskih Novosadista želim lepe trenutke uz mixer i puno lepih i dobrih mixeva! :beer:

P.S. Molim bez ceremonijalne razbijanja flaše šampanjca prilikom "prve plovidbe". Ne ide... lepa mu je boja :wink:

awacs 30-01-2009 12:04 PM

Auuuu, svaka čast :jupi: Dobro je da se neko bavi čuvanjem onoga što vredi čuvati:)

Nego nikada me put nije naneo u Studio M (ako je to lokacija ovog stola), pa ne znam ni kako je mikser izgledao ranije. Od MCI 500 znam samo one standardne konfiguracije iz Radio Beograda (28+8). U to ime:

Vidim samo 4 grupe, jel' to uvek bilo tako? Ili je zafalilo fadera na "levoj strani", pa ste žrtvovali grupe zarad malo dugmića? Nema veze ako ispadam glup u društvu, ali mnogo sam sklon saznavanju stvari koje me se ne tiču direktno :wink:

Pozdrav i još jednom: svaka čast!

Moritz 30-01-2009 01:00 PM

Ovo je u PR1 a studio "M" je radni naziv PR3, cisto za dalju referencu :) .

Izbacili smo 4 grupe zarad vise kanala, jer nam realno vise i ne treba buduci da ce mikser vise biti koriscen kao mix/sabirnica a da cemo vecinu grupa raditi u kompjuteru.
Za sada smo jos na Tascam 24 kanal HD rekorderima ali cemo uskoro preci na 40 kanala AD/DA konverzije sa LOGIC i NUENDO4.

Posao je bio ogroman, i ovom prilikom zelim i ja da se zahvalim svim ljudima koji su dosli da pomognu a nije im to bila obaveza RUMSKI EKIPO HVALA :), imena su gore vec navedena tako da necu ponovo nabrajati.
Uskoro cemo da celu pricu pustimo na forumu sa gomilom fotki kako i sta je radjeno. Mikser je jos u fazi aklimatizacije buduci da je ugradjeno preko 3000 novih komponenti i sve to treba lepo da se slegne i proradi . Na prvom test snimanju zvucna poboljsanja su ocigledna i jednostavno smo presrecni. Rogina hvala jos jednom :)

awacs 30-01-2009 01:43 PM

Quote:

Originally Posted by Moritz (Post 233249)
Izbacili smo 4 grupe zarad vise kanala, jer nam realno vise i ne treba buduci da ce mikser vise biti koriscen kao mix/sabirnica a da cemo vecinu grupa raditi u kompjuteru.

Pa da, realno. Uf, kakav sto. Uf, kakav headroom. A i mic pre i EQ :) Jedva čekam detalje.

Pozdrav

Everbeatz 30-01-2009 02:12 PM

Cestitke!!!!:)

roginator 30-01-2009 04:53 PM

Quote:

Originally Posted by awacs (Post 233245)
Auuuu, svaka čast :jupi: Dobro je da se neko bavi čuvanjem onoga ?to vredi čuvati:)

Nego nikada me put nije naneo u Studio M (ako je to lokacija ovog stola), pa ne znam ni kako je mikser izgledao ranije. Od MCI 500 znam samo one standardne konfiguracije iz Radio Beograda (28+8). U to ime:

Vidim samo 4 grupe, jel' to uvek bilo tako? Ili je zafalilo fadera na "levoj strani", pa ste ?rtvovali grupe zarad malo dugmića? Nema veze ako ispadam glup u dru?tvu, ali mnogo sam sklon saznavanju stvari koje me se ne tiču direktno :wink:

Pozdrav i jo? jednom: svaka čast!

evo malo edukacije

one plave i crvene fadere se ne koristi kao audio grupe vec kao auto grupe i 4 je sasvim dosta

a audio grupe se konfiguriraju od Monitor fadera

sto znaci da je MCI stol i NS 28-28-2

;)

All times are GMT +1. The time now is 05:39 PM.