![]() |
Bezbolni prelazak na drugi komp
treba stici novi komp... opet borba oko instalacije vst-ova, preseta, cuda, ovoga, onoga, gubitak svih drugih preseta (ko ce o tome brinuti u jeku stvaranja)... koja je fora da se to samo preslika na novi komp? ili mora ici pjeske?
kako vi to radite??? |
Re: Bezbolni prelazak na drugi komp
Ja sam sve pjeske prije par mjeseci
|
mozes da pokusas da napravis image ali posto su najverovatnije u drugom kompu i druge komponente, najverovatnije od toga nema vajde... morace to peske... a sto se tice preseta, prekopiras ih na novi komp, ne vidim tu neki problem...
Pozz |
Ponovo sve. Druga ti je ploca i sve ostalo.....
|
+1 za "ponovo sve"
pozdrav bogi |
Osim ako ne radi Diviner, pa na svoj gotov sistem za RuDAW, doda deo tvojih instalacija, pa sve to vrati na tvoj komp i radi savrseno ;) Sto bi se reklo, "moze sve, ako znas".
|
Najbezbolniji prelazak na novi comp je : "PONOVO SVE!", jer kasnije ne boli glava na ponovnim formatiziranjima i 'ponovo sve' poslu.
A ti se potrudi, dok novak ne bude kod tebe, da pohranis presete i arhivu na CD/DVD-e i sve O.K. :wink: Pazi kako ces particionirati diskovlje i reci tamo u KI Sistemima ili gdje si vec narucio, da ti oni ne postavljaju nista od soft. sistema! Kakvu si narucio konfiguraciju? Kakva graficka? Kakva zvucna? Koliko RAM-a? I da si postavio onaj XP sto sam poslao nasem drugaru i rekao ti da uzmes od njega ! Obavezno, da ne bi bilo :wc: !!! |
Uh Uh... Uopste ne zavidim!
Ja se vec mesec dana borim, al mi je situacija jos zaje..nija. Sa PC-ja prelazim na Mac Pro... :cry: Mislim, da se razumemo, nisam ja tuzan sto prelazim sa PC-ja na Mac Pro, nedaj boze :D , nego sto nema kraja prebacivanju projekata i osposobljivanju istih.... |
Quote:
pozdrav bogi |
Instaliraj Norton Ghost. I NA NOVOM I NA STAROM KOMPU!!!
Zatim sa starog kompa iskloniraj sistem tj. napravi backup-ove particija. Onda to prebaci na novu masinu i u nortonu nadji opciju Restore a Drive i to je to. :grin: Ako hoces da C: particiju "prebacis" na novi komp iskopiraj image na nekoj drugoj particiji, zatim podigni sistem sa Norton Ghost diska i onda sledi uputstva. |
All times are GMT +1. The time now is 09:18 AM. |