Rumski Forum

Rumski Forum (http://www.rumski.com/forum/index.php)
-   Dizajn i konstrukcija studija (http://www.rumski.com/forum/forumdisplay.php?f=93)
-   -   da li se mogu obojiti azma ad ploce? (http://www.rumski.com/forum/showthread.php?t=24004)

koki 18-08-2008 02:33 PM

da li se mogu obojiti azma ad ploce?

hteo sam ih ofarbati nekom polu disperzijom,ali nisam siguran da li bi to umanjilo njihovo svojstvo,cuo sam da moze to ali treba prvo staviti podlogu pa onda boju preko toga.interesuju me vasa iskustva sa tim?

RokStudio 18-08-2008 05:43 PM

Re: da li se mogu obojiti azma ad ploce?

Ja sam ih kupio neofarbane i pitao sve na licu mesta. Da, ide prvo podloga, pa poludisperzija. Uticaj na zvuk je verovatno zanemarljiv, a u najgorem slucaju - mali. Neobradjene ne znam da li treba ostaviti jer mi izgledaju kao da mogu vremenom da se krune i prljaju.

Rhino 18-08-2008 10:55 PM

Mi smo farbali azma ploce sa paint brushom... Znaci 'auto lak' sprejevi u kompresor i grafiti na njih. Ispalo je banja, razliku u zvuku nisam cuo :]

OFF 18-08-2008 11:00 PM

Quote:

Originally Posted by Rhino (Post 213303)
Mi smo farbali azma ploce sa paint brushom... Znaci 'auto lak' sprejevi u kompresor i grafiti na njih. Ispalo je banja, razliku u zvuku nisam cuo :]

moze slika?:wink:

Rhino 18-08-2008 11:04 PM

Moze, ali ne odma.. Jer to nije radjeno kod mene nego kod ortaka na primorju.

HeatMan 18-08-2008 11:40 PM

who see?

Rhino 18-08-2008 11:45 PM

Aha:)

Rhino 18-08-2008 11:48 PM

Brate da ne vjerujes.... Dovlacili smo ih iz KG, i na kraju ih slucajno vidim km od stana u PG po gotovo istoj cijeni:banghead:

Pravi retardi...

Ovako nas jos doslo skuplje s transportom

HeatMan 18-08-2008 11:59 PM

hehe.. da ne verujesh kad sam ishao da ih naruchim u kg, udario me auto na sred gradskog trga i nosio me 2/3 metra dok matorac coravi nije provalio da me razvlachi po trgu ko zvaku jbt..

elem, nisam znao da su naboli studio.. svaka chas.. kolka je soba? kad su radili to? ortak moj, mozda ga poznajesh iz hn-a je valjda.. masny ga zovu.. marko sa dredovima me zvao jednom kod who see-a u studio pre dve godine.. al me mrzelo da izlazim iz kuce.. :)

Rhino 19-08-2008 12:05 AM

Ihhhh, pa mi smo josh dobro prosli... Jesi li tuzio starog chichu i uzeo azma ploce od odstete? Priznaj!:rotfl:

Znam masnog:)

Ma skoro je to radjeno, prije 3-4 mjeseca... Soba je 4x4 odprilike... Jos nemaju monitoring, a ni pristojan MIC,:rotfl: al bice brzo:)

I nije to u HN vec u KO....

Nego da ne off-topicujem vishe:ups:

All times are GMT +1. The time now is 09:58 AM.