![]() |
Objasnite mi molim vas - Class A
shta znachi koj !#^#%& "Class A"..
stavljaju u reklamu svake !#%@$^ sprave koja ima veze sa audiom.. uglavnom je "Class A preamp" kako moze behringer da ima class A preamp, isto kao i api i gr itd? ili sam ja neshto omashio.. |
Re: Objasnite mi molim vas
To ti je otprilike isto kao i 600W snage na "Sonashi" mini linijama... :D
Verovatno je u pitanju neka konstrukciona odrednica, koja nema veze sa krajnjim kvalitetom, vec sa nacinom izrade... Ima tu mnogo vise upucenih, pa cemo saznati :wink: |
pa to i ja kapiram.. :? bash se iznerviram kada prochitam to.. aj kao, oguglao sam (od glagola gugl) :D na one priche "high quality studio ______" a dole pishe behringer.. :?
|
Quote:
|
Nema mnogo veze sa "600W Sonashi", dakle moze biti istina koja ne znaci nista.... to jeste tacno
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
pozdrav bogi |
Re: Objasnite mi molim vas - Class A
Quote:
klasa A bi trebal aznačiti u konstrukcijskom smislu da signa ne prolazi kroz nulu, odnosno dapojačalo koristi unipolarno napajanje, tako da nema gre?ke i samim time ?uma pri prolasu kroz nulu....... to bi trebao biti preduvjet kvalitete, uz izbor kvalitetnih komponenti, naravno... ali u marketin?kom smislu, to uglavnom znači da bi trebalo biti kvlitetno.. ?to na?alost ba? i niej slučaj, nego najobičniji reklamni trik...... osobito kod Behringera :-) a ?to se tiče onih 600W....... pogledajte malo bolje, trebala bi biti i oznaka sitnim slovima "P.M.P.O." (=peak moment power output) ili ti ga vr?na trenutna snaga koja se ne računa prema RMS signalu, nego se uzima vr?ni signal (ono kaj se mjeri na osciloskopu u Vpp!!!!!) tako da 600 W pmpo (pimpek vta...) u stvarnosti iznosi nekakvik 10-20W... i to mo?da.... |
to sam i mislio, hvala na odgovorima..
al to class a kad stave u neki medaljon kao ugravirano.. joooj... dodje mi da bacim bombu na behringer i slichne.. :? |
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
pozdrav i dobrodosao :) bogi |
boggy, aj kad si vec tu, rekni mi do kad je rok za slanje mixa na ono vashe "takmichenje"? :) poshto nisam imao vremena ni da skinem.. imacu vremena tek sad za koji dan, posle rodjusa..
|
Quote:
pozdrav bogi p.s. jesi li ti uopste uspeo da prevuces multitrack arhivu? |
All times are GMT +1. The time now is 03:37 PM. |