![]() |
Stigli questedi!
i preslushao ih kod dobavljacha (ne znam da li smem da mu pominjem ime) :) i oduvali su me..
uporedili smo sa nekim albumima (koji su bili pri ruci) moje vh2108 i vh108, i mogu vam reci da je razlika veoma primetna.. ako ne i ogromna.. u korist vh2108 (subjektivni sud), mada to je samo zato shto mi njihov zvuk vishe lezi.. 108mice su mi malo stegnute, no dobro.. da prekinem da delim odushevljenja. :) imam jedno pitanje :) Gde mogu naci kvalitetne kablove kojima bih povezao yamaha pc2002 pojachalo i ove kvestede? :) dobio sam preporuku da uzmem shto deblje strujne kablove, ali ne znam da li je to bash vrh vrhova.. :) i gde mogu da ih nabavim, a da znam da su kvalitetni..? i, da.. nema dzekova, nema xlr-ova, i pojachalo i monitori rade na princip stege.. ili kako se to vec zove.. pozdrav |
Re: Stigli questedi!
drago mi je da si poslusao...imas fenomenalne moniore za normalnu lovu ;)
uzivaj u njima |
Cestitam:wink:
Pa, i mora da radi dobro.... zvucnik od 19kg:) |
Neka je sa srecom!:) :)
|
hahah.. hvala ljudi, ali zashto mi niko ne pomogneee?! :)))
|
kablovi - probaj Klotz 2x2.5 to je verovatno ok
|
Imas radnju kod kafica " cvetic " kod cvetnog trga u Bg u .... Imas i radnju u trznom centru na pola Balkanske .... imas razne profi kablove raznih debljina ....
Pozdrav |
ee, da uzimao sam vec kablove kod tog lika u balkanskoj.. dobar je, zamenio sam sve zice iz studija kod njega.. imao je dobre nojtrikove konektore.. zvao sam ga, i nece biti u bg-u sledece nedelje, najverovatnije.. a ja kriziram.. imam sve, a nemam nishta.. :? u velikom sam problemu, zato shto sam degen i skroz sam zaboravio na kablove.. :?
a taj kod kafica cvetic.. nije mi se svidelo kako radi.. kako sam stavio njegove kablove, sve je shushtalo.. a nije bash mala para bila.. gde mogu ti klotzovi da se nabave? artist? mitros? |
klotz u artistu
|
Artist, mozda i ostali (Mitros, Mega music....)
Ja njih imam, a mozes da slusas neke audiofile, pa da platis i 100e metar kabla |
All times are GMT +1. The time now is 09:06 AM. |