![]() |
Jel netko radio sa Chroma Polaris?
Prijatelj je napravio jedan demo:
http://www.polkadotdictator.net/kss/polaris.mp3 Ja kada sam čuo ovaj bass pao sam na guzicu. Pa to je STRA?NO !!!!!! Tako blizu Moogu, ali drugačije, mek?e. Ne mogu vjerovati kako dobar bass. U P.M. dobro!!!!!! Jel ona Rhodes Chroma ima isto takav zvuk ili je to skroz drugi zvuk? Uhhhhhhh.......... ok ........................ sad mi je lak?e... |
Re: Jel netko radio sa Chroma Polaris?
jel ti sviras nekad klavijature ili ih samo glancas i slikas ? :P 8-):wink::D
|
Quote:
To je za stare čiče & one šta sviraju cajke!!! Ja koristim synthesizere. :grin: :grin: EDIT: Glancanjem klavijatura se ne bavim, jer radim kao konj 11 sati svaki dan - uključujući subotu. :( . |
Quote:
|
Ma zajebava se alavuk. :wink:
Znam i koga oponaša... All cool. :wink: |
ma nece nikad biti ni potprecednik.. :D :D :D
|
Quote:
|
samo polako sve se stigne ako se oche :banghead: :banghead: :banghead: :banghead: :banghead: :banghead: :banghead: :banghead: :banghead: :banghead: :banghead: :banghead: :banghead:
|
Quote:
:banghead::banghead::banghead::banghead::banghead: :banghead::banghead::banghead::banghead::banghead: :banghead::banghead::banghead::banghead::banghead: ne znam kako da ti platim dbx kompresor. ili da se ubijem? :( |
rhodes chroma pojede sve to za dorucak. polaris dosta podsjeca na tanasniju verziju Xpander-a, ali jos k tome sa puno puno manje flexibilnosti. isplati se uzeti ako su mu membrane čitave, jos mu cijena nije poskocila.
inače imao sam vec narucenu prekrasnu Rhodes Chromu 2006-te, ali nisam je stigao kupiti u onom suludom periodu kad se kupovalo sakom i kapom. sad kad sam se opametio gotovo je.. mislim da je necu nikad kupiti. inace prehebeni sint, sa prehebenom drvenom klavijaturom. 16 diskretnih ARP oscilatora u 16 multimode CEM filtera.. unikatna kombinacija. sto je najbolje , na njemu tehno i ostali "moderni" zvukovi zvuce nenormalno dobro, i debelo.. makar je (relativno) starudija.. sprave poput jupiter6 ili ob8 pored njega u miksu mozes odma ugasit.. |
All times are GMT +1. The time now is 10:11 PM. |