![]() |
Analogni mixer
Mozda mnoge od Vas zanima kao mene na primer neki analogni mixer sa recimo 32 kanala.Dosad sam imao TASCAM M-3500 i MACKIE 32\8\2.E, sad je doso red da se ponovo kupi srce studija, pa bih Vas molio za komentar, sta je to sto bi moglo da se kupi da bude malo bolje od onog sto sam imao , ali svakako ne neki SSL ili slicno sto je bar ja mislim za nase uslove i mozda preskupo.:banghead:
Ako ima neko nesto za prodaju...:rotfl: |
Re: Analogni mixer
soundcraft zed pa na bolje npr.
|
mislio sam nesto sto bi dobro radilo sa MOTU 24 I\O i da ima meterbridge jar sam tako navikao mozda neki ALLEN&HEATH GL serija
|
Quote:
...skupi jos malo para, pa uzmi Sony DMX-R100. Mozes da je i cujes relativno blizu tebe (kod Tavitjana u Skopju). E to je vrh zvuk za mnogo vece pare nego sto das za njega. pozdrav p.s. ako bas hoces analogiju, hmm... cak i neki Midas Venice.... ima super preampe, iako je "live" oriented mixer. pozz :) |
Ma sony je ok:D ali ako snimas recimo vise ''zivih'' instrumenata kao,akustare, tambure pa i bubanj akusticni nekako analogni mixer daje topliji ton prilikom usnimavanja .Meni je zato bio dobar Tascam M-3500 ali nekako nije davao ''svetlu'' sliku , ako razumes sta hocu da kazem.E tu je Mackie bio puno definiraniji i jasniji.E sad ja sam u potrazi za nekom analogijom koja bi recimo imala preamp Tascam-a i jasnocu Macki-ja.Samo jednom sam bio u prilici cuti Allen&heath ali je bilo davno i stvarno neznam sta da radim ili opet da uzmem neki Mackie
|
Audient asp, DNR i naravno SSL
|
Quote:
|
Do koliko para hoces mixer?
|
Quote: